PARTIT MOLT IGUALAT.PARTIT MOLT IGUALAT.

El passat dissabte dia 7-III-20  a les 13 h. es va disputar, al complex de la Petxina, el partit d’infantils masculí corresponents a la lliga de sala (grup A), amb el resultat:

C.D. Giner de los Ríos: 4 – C.H. Carpesa: 4

Comença la segona ronda de la lliga de sala on es va a decidir els tres equips que aniran als sectors i a la fase final i on el Carpesa intenta clavar el cap, encara que les possibilitats es van escapant. Si perquè en la primera ronda al Giner se li va guanyar amb claredat però ara no anaven a regalar res i el resultat ha sigut un partit molt igualat de tira i arronsa per part dels dos equips, amb moltes alternatives en el marcador, però sense haver un dominador clar en el joc i en el resultat.  
El primer quart ens va pronosticar el que anava a ser el partit, el Giner esperava pacientment en la defensa sense fer concessions, tancant totes les possibilitat d’atac al Carpesa, marcant molt de prop a Lucas i aprofitant els contraatacs dels seus jugadors principals. I era el propi Lucas el que estavellava la bola al pal en el llançament d’un Pc. A continuació, era el Giner el que tenia un Pc al seu favor que David no desaprofitava, posant el 1-0 al marcador. Tocava remuntar, però el contrari tapava bé les bandes i una i altra vegada desbaratava les jugades d’atac.
En el segon quart, després de dos perillosos contraatacs del Giner que afortunadament no trobaren porta, va ser a la treta d’un  Pc on Rafel va establir l’empat a u (foto). Poc durà l’alegria, perquè quasi a continuació en una gran jugada de Gonzalo, que desa per cames als defensors que li ixen al davant i es va plantar davant de Guillem i amb facilitat feia el 2-1. Altra vegada a remolc, i ara tocava fer la jugada als del Carpesa, esta volta era Adri el que entrava a l’àrea i rematava a porteria, tornant a posar les taules al marcador i deixant les espases en alt per a la segona part.
El tercer quart va ser on els dos equips es van donar un respir i les oportunitats que tingué el Giner, dos Pc, que van neutralitzar entre els defenses i Aleix que era el porter en la segona part (foto) i les jugades dels davanters del  Carpesa, com la que tingué Jorge G. que no va entrar no se sap com (foto), deixava el resultat pendent del definitiu últim quart.
I aquest darrer quart començava molt bé per als blaus, amb un Pc que una altra vegada Rafel convertia en gol per l’escaire i posava al Carpesa, per primer vegada en avantatge de 2-3. Però la igualtat tenia que continuar i un minut després, sense temps a digerir i a que Pere, l’entrenador circumstancial d’avui (foto), donarà les instruccions oportunes, amb un contraatac, David tornava a foradar la i posar de nou l’empat al marcador, 3-3. En aquest moments es presagiava que podia ocórrer qualsevol cosa. Però per a continuar amb el suspens i no eixir-se’n del guió, quan semblava que el Carpesa prenia el domini del partit i tenia una jugada per a sentenciar, amb els jugadors bolcats en l’àrea rival, els defenses la treien la bola que arribava al davanter, “palomero” i aquest no desaprofitava la oportunitat per a pràcticament sentenciar el partit amb un 4-3. Però ara eren els del Carpesa els que els gelaven la sang als del Giner perquè Lucas sacava de centre se’n anava cap a dalt per la banda i posava a 90º una bola perquè Adri fera el seu segon gol particular i deixarà, com no, el resultat final amb el just 4-4 i Patricio xiularà el final del partit.
Este resultat obliga pràcticament a guanyar tots els partits al Carpesa si vol classificar-se per a la fase de sector, una tasca àrdua però no impossible per aquest equip. AMUNT CARPESA!!!

Comentaris