GRAN VICTÒRIA

GRAN VICTÒRIA
Categoria : Cadete Masculi Hoquei Herba

Aquest diumenge els nostres cadets jugaven el seu tercer partit de la lliga i ens han donat una gran alegria acompanyada d'un excel·lent joc en equip, combinant la bola, corrent, amb actitud, demostrant la seua vàlua i sobretot que és un equip que quan juga bé pot guanyar a qualsevol.

Aquesta vegada Carles si que ha donat amb la tecla dirigint-los des de la banda i retornant-los la confiança que semblava perduda i que tanta falta els feia, perquè els dos anteriors es van
saldar amb derrota.


Han fet un partit on el millor ha sigut destacar al conjunt i el seu joc de combinació passant la bola amb rapidesa i velocitat i amb encert a l'hora d'encarar la porteria contrària.

Molt bé en general si bé al final va haver-hi una xicoteta baixada física normal pel fet que alguns jugadors van tindre competició el dia anterior a València i Saragossa.

I a destacar també la inestimable col·laboració dels Infantils que van acudir. Gràcies Adri, Ximo i Lucas

CH CARPESA 3 - VALENCIA CH 2
08/03/2020 A les 10:00 hrs

Començament del partit amb bon joc i domini del camp amb algun contraatac del València, si bé no aconseguíem el gol, i molt bé en defensa el que va fer que no tinguérem cap PC en contra.

A pocs segons de finalitzar el primer quart David amb un colp espectacular i escairat fica la bola per l'esquadra fent l'1 a 0 a favor. Gol psicològic que ens va donar ales i va recompensar l'esforç.
En el segon quart el nostre equip ix il·lusionat al camp però el València s'estira i intenta
neutralitzar el marcador estrenyent a la nostra defensa, però el Carpesa controlava el partit i malgrat els 4 PC,s que ens van xiular en contra el València no aconseguia marcar perquè la defensa i el porter eren un mur.
En el minut 29 i a punt de finalitzar el segon quart, una altra vegada Gol del Carpesa en un PC executat per Diego. L'equip començava a creure en la victòria final.

Comença el tercer quart i com era lògic el València intenta la remuntada passant a un joc més ofensiu, però en el minut 34 obtenim un PC a favor i en el rebutge del mateix Albert posa la bola alta i per l'esquadra aconseguint el 3 a 0.

L'afició exultant d'alegria de veure tan excel·lent resultat davant un València al qual segons diuen no havíem guanyat mai i els jugadors molt motivats.

Tercer quart, estàvem en el minut 39 i el València aconsegueix un contraatac obtenint el 3 a 1.
A partir d'aqueix moment van començar a espentar fort i el nostre equip a defensar com podia. S'endevinava cert temor a perdre l'avantatge, calia evitar que reduïren l'avantatge perquè encara quedaven més de 20 minutos de partit.
Comença l'últim quart amb el resultat de 3 a 1 però al minut ens marquen el segón gol.

El marcador presentava un 3 a 2 i el València anava de pujada i mentres el Carpesa va començar a posar-se nerviós producte de la situació i del cansament que va aparèixer en diversos jugadors que el van donar tot i que el dia anterior van estar a Saragossa competint amb categories superiors.

A partir d'ací nervis, incertesa , alguna protesta a l'àrbitre i també algun contraatac. Finalment va arribar el final amb la victòria merescuda i treballada dels nostres xics.

Enhorabona per tan merescuda victòria.

Comentaris