TRAURE PROFIT A LA JORNADA .

TRAURE PROFIT A LA JORNADA .

El passat dissabte dia 22-II-20  a les 10  i a les 11 h. es van disputar, al complex de Xest, els partits d’infantils masculí corresponents a la lliga de sala (grup A), amb els resultats:

C.H. Xaloc ASV: 3 – C.H. Carpesa: 4
C.H. Carpesa: 0 – C.A. San Vicente: 4

Desprès del desplaçament del passat cap de setmana a Santomera per oblidar, també la crònica es va oblidar, on es van perdre els dos partits contra el València i contra el Santomera, tocava aquesta setmana donar el do de pit i traure’s l’espineta, contra dos equips més potents a priori que el Carpesa, per mantenir viva l’aspiració de quedar entre els tres primers de la classificació i, així poder anar al sector, objectiu que havera estat ja molt complicat d’haver perdut els dos partits.
Així ho entengueren  els jugadors buidant-se en el primer partit contra el Xaloc, jugant molt bé des del primer a l’últim jugador en un partit trepidant i que fins a l’últim moment no estava clar quin anava a ser el resultat final. En el primer quart ja es notava que anava a ser un partit molt disputat i en un robament a la defensa, jugada de pilleria, Lucas feia el 1-0, contestat a continuació per el seu golejador Gonzalo, que va fer els 3 gols del Xaloc. En el segon quart després d’un Pc a favor errat i d’un altre en contra parat per Guillem, Lucas es col·lava per la dreta i servia el centre que rematava ben col·locat Dani en el segon pal (foto). Així, s’arribava al descans amb avantatge de 2-1.
La segona part hi hagué un moment on es va baixar el ritme i va ser en un parell de minuts on ens varen fer dos gols en dos despistes defensius, posant-se el Xaloc per primera vegada per davant en el marcador. Havia que reaccionar i en una gran jugada de Ximo, que estava en eixe moment de mig, se’n anava de dos rivals per la banda, arribant a la línia de fons i rematant en un angle impossible dins de la porteria rival, posant l’empat a 3. L’últim quart els dos equips anaven a per el partit, però era el Carpesa de Pc rematat per Rafel, el que aconseguia endur-se el partit (foto), aguantat molt bé els últim atacs del rival i deixant al marcador el 3-4.
A continuació tocava, sense temps d’alenar, el campió de la lliga d’herba i ara si que anaven a notar l’esforç fet en l’anterior partit, per part dels jugadors anomenats, com pels altres, Adri, Marcos, Jorge G. I Montero. En el primer quart cap dels dos equips aconseguia fer-se amb la manilla del partit, fins a que al final del mateix, en una jugada també de pilleria, semblant a la de Lucas en l’altre partit, Luis el del san Vi, furtara una bola a la defensa ien fera el 0 -1. Gol psicològic al final del 2n quart, quan començava a passar factura a les forces dels jugadors del Carpesa. Encara en el segon quart es dóna sensació, però va ser fins a què; el capità del San Vi, Bruno ara, ara en mig cap una bola i aprofitant la seua velocitat se’n anara cap a la porteria com una moto i clavarà una bona rematada al fons de la xarxa, el 0-2 deixava ja pràcticament sentenciat el partit.
Així ho entengué el San Vi que va afluixar una miqueta en el tercer quart i, encara que s’intentava les jugades ja no eixien com en l’altre partit, desesperant-se alguns jugadors com Lucas que protestava a l’àrbitre les jugades i Patricio tenia que emprar-se a fons donant explicacions (foto). En l‘últim quart, Bruno, una altra vegada de contraatac i anant-se’n dels defensors fins a arribar sol davant de Guillem fent el 0-3, tancava després el resultat, en l’últim minut, Raúl, en una jugada embolicada posant el 0-4 definitiu.
Jornada salvada on s’ha tret un bon profit que deixa els ànims a dalt. Ara comença la segona volta i haurà que anar en compte amb el Giner, rival de la propera jornada, que va immediatament darrere en la classificació i que voldrà venjar-se de la pallissa que li vam propinar en el partit de la primera volta. Però jugant com hui segur que es pot assolir de nou la victòria. AMUNT CARPESA!!!


Comentaris