ENCETEM LA LLIGA DE SALA AMB VICTÒRIA. C.H. Carpesa: 5 – C.D. Giner de los Ríos: 0

ENCETEM LA LLIGA DE SALA AMB VICTÒRIA.

El passat dissabte dia 8-II-20  a les 14:30 h. es va disputar, al camp de sala de Tarongers, el partit d’infantils masculí corresponent a la lliga de sala (grup A), amb el resultat:
C.H. Carpesa: 5 – C.D. Giner de los Ríos: 0

Després de quasi un mes sense activitat en la categoria infantil masculina, es reprèn la competició encetant la lliga de sala del grup A amb una victòria sobre un Giner que ve del grup B de la lliga d’herba i que alinea prou jugadors alevins. Per tant, el resultat entra dins del que cabía esperar.
Malgrat, el resultat del partit, no va ser fins a la segona part on vertaderament es va veure que el Carpesa podia guanyar i la superioritat teòrica, no aparegué fins a l’últim quart i va ser, més bé, conseqüència del resultat a favor que d’un joc clarament dominant, tenint en compte que els” verditaronja” no es rendiren fins a que Patricio va fer l‘últim xiulit.
Tant el primer com el segon quart de la primera part van ser de tempteig, sense que cap dels dos equips desplegarà un bon joc, amb contínues imprecisions, notant-se que era el primer partit oficial de sala de la temporada. El Carpesa tingué una miqueta més la bola, però les entrades, majoritàriament individuals, eren tallades quan arribaven a l’àrea rival, sobretot per Gonzalo. Tampoc el Giner anava molt fi en l’aspecte de les passades i també les entrades, sobretot de David, eren desbaratades per la nostra defensa abans d’arribar a la porteria de Guillem. Això si, el Carpesa aconseguia traure fins a tres PC però sense cap efectivitat (foto), arribant en taules al descans.
En el tercer quart és quan a la fi es pogué foradar la porteria rival amb una jugada personal de Lucas que li passa la bola a Daniel que, a empentes i rodolons, i amb l’ajut del mateix Lucas posava el 1-0 al marcador. El Giner també comença a entrar amb més perill a l’àrea traient un parell de PC que va parar bé Guillem, mentre que el Carpesa disposava d’un, amb un clar llançant de Rafel que treia en la ratlla de gol un defensa (foto).
Només començar l‘últim quart el Giner es llançà amb tot cap a la porteria per tal d’empatar però això deixava espais lliures. Així va ser com Adri, després d’una bona passada de Lucas, pogué entrar per la dreta sense oposició fins a la línia de gol i donar un centre perfecte a Dani que, ben col·locat a l’altre pal, l’empentava dins amb el porter batut, fent el 2-0. A partir d’ací és quan es va trencar el partit, coincidint també en un canvi tàctic de Quique, que s’estrenava com a entrenador (foto). I encara que el Giner tingué un altre PC que també va parar Guillem, primer en una entrada per la dreta de Adri i posterior remat que posava el 3-0 al marcador i a continuació Lucas, en dos jugades calcades i paregudes a la d’Adri, posava sengles gols i establia el definitiu 5-0.
Aquesta victòria ha de donar ànim per afrontar la pròxima jornada, en la que viatjaran a Santomera  per a una doble confrontació front a l’equip local i contra el València. 

Que hi haja molta sort i AMUNT CARPESA!!!
Comentaris