CH CARPESA 1 - 4 CH XALOC ASV- CH CARPESA 4 - 5 VALÈNCIA CH
18 DE GENER DE 2020
JUVENIL FEMENÍ SALA
PAVELLÓ PETXINA. VALÈNCIA


CH CARPESA 1 - 4 CH XALOC ASV
Primer partit del matí i ací és on es va notar el canvi respecte l'anterior partit contra el Xaloc: les xiques estaven descansades i disposades a començar el joc.
El Carpesa va eixir fort a la pista i es va notar en la manera en què van plantar cara a l'equip contrari, tot i el joc tan agressiu amb el qual va començar el partit.
Encara que les nostres jugadores no es jugaven cap canvi de posició en la llista, el Xaloc sí que ho feia, i potser aquesta va ser la raó del tipus de joc que van començar emprant.
Després parar el partit els àrbitres, el partit va continuar de manera més relaxat però igual de competitiu, el que es va notar en el resultat, que no té res a veure amb el primer enfrontament entre els dos equips.
Van finalitzar el partit amb un resultat de què poden sentir-se orgulloses.

CH CARPESA 4 - 5 VALÈNCIA CH
Segon i últim partit de la lliga en què qualsevol dels dos equips va poder guanyar.
Un partit molt renyit que va mantenir l'atenció fins a l'últim minut, on va estar a punt de produir-se un empat entre els dos equips.
Com sempre un bon joc d'equip, un bon estar a la pista de joc i un somriure que, tot i no aconseguir la victòria final, sempre conserven nostres jugadores.
Un merescut tercer lloc en la lliga juvenil i en la categoria que ha acabat per algunes d'elles. Han sabut fer un equip cohesionat i unit dins i fora de camp. I, per descomptat, cal destacar la magnífica actuació de la nostra portera Celia, que va deixar amb la boca oberta als aficionats en més d'una ocasió.
El club CH Carpesa s'ha plantejat aquest any la competició femenina en aquesta categoria i els resultats han estat bons. Han demostrat ser un equip més dins de la competició femenina, tant en aquesta com en la resta de categories. I, tant l'afició, que sempre ha estat aquí, les jugadores amb el seu bon estar i la seva predisposició, i per descomptat l'entrenador, han sabut dur a bon terme aquesta aventura.


Comentaris