AL FINAL QUARTS I A LA SALA.

AL FINAL QUARTS I A LA SALA.

El passat dissabte dia 11-I-20  a les 12:30 h. es va disputar, al camp de Beteró, el partit d'infantils masculí corresponent a la lliga d’herba (fase final), amb el resultat:

Valencia C.H: 4 – C.H. Carpesa: 1

Després de les vacances de Nadal es disputaba l’últim partit de lliga d’herba en la seua fase final, on no s’ha pogut certificar el passaport a la fase de sector, ja que per passar hauríem d’haver guanyat el partit, però els nostres jugadors no han tingut el dia i no s’ha pogut rematar la faena, quedant al final quarts i a la sala.
El primer quart del partit cap dels dos equips ha dominat, amb moltes imprecisions per part dels dos bàndols. Un tir de vora àrea del València, parat per Guillem i un Pc al seu favor, llançat fóra, és el balanç de l’equip rival que insistia entrant per la banda dreta fins arribar a la línia de meta però sense traure profit. Els nostres ni arribaven a la porteria, fins a l’ultima jugada del quart que, també en una entrada per l’esquerra, Rafel llança des de la vora de l’àrea un tir mig pifiat que entre un defensa i el porter rival no aconsegueixen rebutjar i se introdueixen la bola dins la portería. Un gol “tonto” que deixava el marcador 0-1 en avantatge momentani per als nostres.
Però l’alegria va durar ben poc i només començar el segon quart, en una jugada calcada però per la part dreta (com no), un jugador rival es passeja per la línia de fons, sens trobar cap oposició, fins arribar davant de Guillem, colant la bola fàcilment a la nostra porteria i posant l’empat al marcador. A partir d’ací un tira i afluixa amb moltes imprecisions, com el primer quart i passades que es perdien per la línies laterals i de fons.
En el primer quart del segon temps la tònica va ser la mateixa. El València explotava les entrades individuals dels seu jugadors, sobretot de Mario, que va estar sancionat amb targeta groga (en la primera part ja li havien tret una de verda), degut al seu joc dur, i en general de tot el València que s’empraven a fons en tallar, encara que fóra en falta, les entrades dels nostres jugadors. El nostres jugadors disposaven, per eixa raó, fins a tres Pc però sense poder rematar-ne cap.

Tot es decidirà a l’últim quart. Que també començàvem traient un PC al nostre favor que Lucas rematava fóra ajustat al pal dret. Era el moment de més assetjament a la porteria rival de tot el partit, fins a una jugada, que al final va ser clau, després de regatejar a tres rivals, l’últim amb un “palazo” lesionava en la mà a Lucas que pràcticament ja no tornà a jugar en el partit. A partir d’eixe moment i, tenint en compte que nosaltres teníem dos canvis de jugadors de camp front als set que tenia l’equip rival, és quan el València va dominar clarament el partit, amb tres gols més. El primer va ser fruit d’un contraatac, en una bola rebutjada pel València que pareixia controlada per Ximo però per cames Marcos el del València, furta i se’n va cap a Aleix regatejant-lo i fent el 2-1. El següent va ser a l’eixida d’un PC transformat pel seu golejador Pablo, que també va fer l´últim gol, ja acabant-se el temps, d’un fort tir imparable per a Aleix.
Toca ara preparar bé la sala, a veure si es pot aconseguir millorar la posició registrada en la lliga d’herba, confiant en que el nostre equip històricament en sala sempre ha tret molt bons resultats. AMUNT CARPESA!!!


Comentaris