SISENS D’ESPANYA


SISENS D’ESPANYA

IV CAMPIONAT D’ESPANYA CADET MASCULÍ SALA - FASE FINAL
Data : 27, 28 I 29/12/2019Després d'una excel·lent fase de Sector i com a premi per haver-se classificat primers a Alcalá la Real, el nostre equip va acudir a Marina D'Or a disputar la final d'Espanya.
El nostre equip va acudir sabent que era molt difícil obtindre una bona classificació, però amb la il·lusió de donar-lo tot.
Es presentava una difícil competició perquè ens les teníem a veure amb dos potents equips Catalans (CLUB EGARA i JUNIOR FC) i SPV COMPLUTENSE de Madrid. Si bé el fet d'estar en aquesta competició ja era un premi
Aquests xics podien escriure història en el nostre club si aconseguien quedar entre els cinc primers, difícil objectiu a complir en un difícil torneig on en només 3 partits la sort podia intervindre fortament en la classificació. Però la il·lusió mou muntanyes i van acudir disposats a tot.
I així va ser com van començar un campionat en el qual es va aconseguir el sisé lloc d'Espanya que va poder ser un cinqué ja que ho ens varem  jugar contra el Benalmàdena als Shot Down. Igual que va ocórrer amb els Juvenils la història es va repetir amb els mateixos protagonistas.
Bon campionat dels nostres que han tornat amb les baixes d’Alvaro, Pau, Lucas i Xavi per sengles lesions. Anim xics recuperar-vos prompte que el club us necessita
Enhorabona  al CH Carpesa, pel campionat realitzat. Si bé els nostres xics van tornar amb un sabor agredolç perquè volien més

CLUB EGARA   4  -  CH CARPESA  1
27/12/2019 a les 14:15 hrs
Bon partit dels nostres que li van plantar cara al contrari que només ens va doblegar a 2 minuts del final i al qual vam poder empatar en diverses ocasions.
Al final un 1 a 4 però amb un bon sabor de boca pel joc realitzat en un partit de tu a tu. Derrota però tots il·lusionats i contents segons sembla, enfront d'un equip amb una infraestructura i mitjans incomparables als nostres.
 Una vegada finalitzat el campeonat vaig tindre el plaer de parlar amb l'entrenador del CLUB EGARA i em va dir que transmetera a l'equip l'enhorabona pel campionat realitzat en el qual superem a equips potents com a CLUB DE CAMP en el sector, i SPV COMPLUTENSE a la final

CH CARPESA  0  -  JUNIOR  FC   15
27/12/2019 a les 19:15 hrs
Estrany partit dels nostres que no sé com descriure. Varen eixir al camp adormits i bloquejats. No donàvem un passe a dretes i l'equip contrari va jugar a la perfecció. Un coctel que va minar la moral dels nostres i de l'afició que no ens explicàvem el que ocorria.
El resultat va ser una severa i inexplicable derrota per 15 a 0.
Tots pensàvem que després d'això s'havia acabat tot.
Els jugadors van eixir del camp ferits en el seu orgull capcots i amb la moral pels sòls.
Difícil se'ns feia pensar que l'endemà pogueran eixir al camp a jugar.
Partit per oblidar. Deixant a uns jugadors que no volien ni tan sols parlar

SPV COMPLUTENSE  3   CH CARPESA  8
28/12/2019 a les 11:10 hrs
Segon dia de competició i un important partit a disputar després de l'ocorregut el dia anterior.
Tots teníem dubtes de l'equip i ens preguntàvem com eixirien al camp, encara que ens han demostrat diverses vegades que no es rendeixen mai la situació era difícil d'afrontar.
La victòria ens donava pas a jugar pel cinqué lloc però la derrota ens posaria últims de grup. Partit important davant d'un poderos equip que en la fase de Sector havia guanyat sempre per golejada marcant 51 gols.
Però afortunadament eixim al camp centrats i en el minut 3 marquem dos gols seguits, i encara que ens van acurtar distàncies, en l'ultime segon del primer quart marquem un tercer gol molt important.
Aquest marcador d'1 a 3 al nostre favor es va mantindre durant tot el segon quart arribant així a l'intermedi del partit.
Quedava encara molt partit i el marcador no era encara definitiu i en un tercer període igualat on els nervis van començar a aflorar i l'equip contrari va presionar, peró  aconseguim acabar amb un 4 a 2 al nostre favor que encara no deixava les coses clares.
Així comença el definitiu ultim periode en el qual deixem les coses clares marcant quatre gols en els minuts 32, 33, 35 i 39 i encara que ells van marcar en el 35 el marcador final es va quedar en un esclaridor 8 a 3 que feia veure el bon fer dels nostres i com saben sobreposar-se a situacions impossibles, guanyant a un equip que a priori era candidat als primers llocs i al qual li vam fer passar a jugar-se els últims llocs.
Això ens dona idea de que podem guanyar a qualsevol equip i que un resultat et pot encimbellar als primers llocs o deixar-te al final com li va passar al Jolaseta que malgrat haver guanyat al campió es va quedar últim en la classificació.
Excel·lent partit dels nostres i extraordinària la forma en què van superar l'ocorregut el dia anterior
CHP BENALMADENA   4  -CH CARPESA  4
28/12/2019 a les 17:45 hrs
Últim partit on ens jugàvem el cinqué lloc i el fer història perquè cap equip del nostre Club havia arribat tan lluny si s'aconseguia.
Contra el Benalmàdena, un equip molt físic i jugadors bons grans i forts.
Malament començament ja que en el minut 1 ens marquen el primer gol en un PC dels molts que ens van xiular sobretot en la primera part, però gran reacció dels nostres que encara que estaven començant a perdre la concentració van marcar dos gols en els minuts 5 i 7 deixant clar que volien guanyar
Comença el segon període, El Carpesa jugava bé i dominava però en el minut 17 ens empaten. Afortunadament en el 20 vam tornar a marcar deixant el resultat en l'intermedi en un ajustat 2 a 3 al nostre favor.
Amb un ajustat marcador comença el tercer període en el qual ens *mpatan en el minut 26 però afortunadament en el 29 tornem a agafar avantatge, deixant-lo tot per a l'ultime quart o amb un curt avantatge de 4 a 3.
Ultim període i el nostre equip continuava sent superior al rival però fallem diversos gols cantats amb tan mala fortuna que en el 38 i ens empaten a 4.
Tot feia presagiar el pitjor i en els últims 20 segon ens xiulen un PC a favor que encara que va estar ben executat no va entrar, acabant el partit.
La història dels Juvenils es repeteix però ara en sala, ens ho jugàvem en els Shot Downs i una altra vegada contra el Benalmàdena. Finalment ens els van guanyar 2 a 1.
Molta pressió per als nostres xics i molts obstacles a salvar però bona encara que immerescuda sisena posició que degué ser un cinqué lloc.
Enhorabona  Carpesa

Comentaris