SI SENYOR! A MARINA D’OR


SI SENYOR!!!    A MARINA D’OR


IV CAMPEONATO DE ESPAÑA CADETE MASCULINO SALA - FASE FINAL
Data : 14 Y 15/12/2019
Després d'una bona campanya en la lliga, i amb tot  mereiximent, el nostre equip es va desplaçar a Alcalá La Real per a disputar l'IV CAMPIONAT D'ESPANYA CADET MASCULÍ SALA - FASE SECTOR, de la qual  van tornar victoriosos.
Quinze eren els jugadors que van fer possible acudir al campionat,  però desgraciadament només podien acudir 12. Des d'ací vull agrair als tres que no van poder jugar, la seua participació i sobretot la seua manera d'afrontar la situació, donant mostres  d’estar integrats en el equip  per al que se'ls demane. Gràcies Pablo, Jordi i Salva  perquè aquesta victòria també és vostra.
També agrair als afeccionats que es van desplaçar allí i ens van retransmetre via Instagram en directo els partits. Caldrà pagar-los alguna cosa per l'ús de dades
Cap de setmana decisiu per a `poder accedir a la final en Marina D'*Or els dies 27, 28 i 29 de Desembre. Estàvem enquadrats en el Grup 3 i només podia passar un equip; Tasca difícil atés que estàvem enquadrats en un grup amb el "Club de Campo" (a priori el favorit), l'"Alcalá" (equip amfitrió) amb el que comporta  jugar a casa, el Malaga i el Taburiente de Canàries
Finalment l'objectiu es va aconseguir i el nostre equip estarà en Marina D'Or.
Altres dos equips valencians (València i Giner) li la jugaven en el Grup 1, dels quals el Giner va guanyar el seu grup quedant el València segon. Bon paper dels equips valencians.

CLUB DE CAMPO   4  -  CH CARPESA  5
14/12/2019 a les 16:10 hrs
Partit important per ser el primer i contra un rival que era favorit per a classificar-se com primer i perquè començar amb una victòria ens podria elevar la moral per a afrontar la resta de partits
Res més començar ens marquen l'1 a 0 de penal Stroke  però els nostres xics que no es rendeixen mai i d'una bonica jugada marquen l'empat amb gol de David.
Pocs minuts de joc però el nostre equip l'està fent molt bé.
Comença el segon quart i ens tornen a marcar acabant aquest amb un 2 a 1 en contra.
Aprofitant el descans Carles els parla i l'equip ix en el tercer quart amb ganes de remuntar marcant dos gols mitjançant Xavi i David de nou, deixant el resultat en aquest tercer quart en un 2 a 3 al nostre favor.
Amb aquest resultat comença l'ultime i definitiu quart, preciós i frenètic en el qual en el minut 37 ens empaten amb un PC, però en el 38 tornem a agafar avantatge  amb gol de Ricard.
Només quedaven 2 minuts de partit podia passar de tot i així és com en el minut 40 amb un altre penal  Stroke torna a marcar el Club de Camp empatant i nosaltres de PC (Albert) deixant el resultat final en un 4 a 5 al nostre favor.
Partit no apte per a cardíacs i amb el `grup de Whatsapp cremant demanant Diazapan i til·la.

CH ALCALA 4   CH CARPESA  9
14/12/2019 a les 18:30 hrs
Després de la Victòria obtinguda i menjar ens esperava un altre important partit davant l'Alcalá que a més de ser equip amfitrió, acabava de guanyar al CD Malaga 91 per dos gols de diferència. Ens jugàvem el primer lloc.
Malgrat el bon joc, mal començament del nostre equip que en dos contraatacs veu com el marcador al final del primer quart assenyalava un 2 a o en contra immerescut.
Però en el segon quart el nostre equip una altra vegada i contra corrent se sobreposa marcant dos  gols en els minuts 17 (Albert)  i  18 (Diego)deixant el marcador en taules. El partit estava com al principi.
Amb esperança de victòria comença el tercer quart, encaixant un gol en el minut 22. Una altra vegada el marcador en contra però per poc temps perquè en el minut 25 Ricard torna a empatar el partit.
Es refà el joc i l'arbitre ens xiula un PS que feia presagiar de nou posar-nos per davall del marcador, però el nostre porter Alex molt atent el para. Aquesta jugada fa que els nostres pugen la moral i de seguida en el minut 30 Albert marca situant-nos amb un 3 4 favorable en aquest tercer període.
Ultim quart i  l'equip ix amb ganes i jugant bé marcant 3 gols en els minuts 32 i 33 (Diego) i en el 35 Albert de PS deixant el marcador en un 3 a 7 favorable 5 minuts del final.
En el 37 ens tornen a xiular un altre PS en contra que suposa  4 a 7  però afortunadament teníem un matalàs de gols favorable i a tan sols 3 minuts del final. L'Alcalá es bolca sobre la  nostra portería, nosaltres defensem amb ungles i dents´, ens xiulen  innombrables PC però en el 37 (Alvaro) i en el 40 (David) deixen el partit liquidat amb un contundent 4 a 9 favorable i deixant-nos en el primer lloc de la classificació.

CH CARPESA   5  - CD MALAGA 91   5
15/12/2019 a les 09:00 hrs
Comença la segona i definitiva jornada i ens enfrontem al Malaga al qual se suposa hem de guanyar però segons sembla la celebració o el cansament van fer mossa en els nostres jugadors que van eixir descentrats fent que el Malaga ens marcara l'1 a 0 en contra al final del primer quart.
El segon quart va estar més igualat si bé ens van marcar de nou, encara que Diego en el minut 15 va contrarestar amb un gol, arribant al mig temps amb el resultat desfavorable d'1 a 2.
Comença el tercer i el nostre equip lluitava i jugava més amb el cor que amb el cap, faltava fluïdesa en el joc i el Malaga ens va endossar tres gols en aquest quart i nosaltres només dues per part d'Alfredo i Diego. Amb el que ens plantem en l'ultim quart perdent per 5 a 3.
No obstant això créiem en la victòria i com sempre hem reaccionat tots esperàvem una espenta dels nostres; Mala sort perquè al començament de l'ultim quart ens marquen un altre fent que el marcador fóra desfavorable en un 6 a 3.
Ja es començava a pensar que era impossible i el Carpesa va tirar de coratge per a tractar de remuntar, aconseguint marcar dos nou gols enel s minuts 33 i 36 per mitjà de Ricard i Xavi. Però el marcador ja no es va moure.
Un partit en el qual vam ser superiors però no vam tindre la claredat d'idees del dia anterior ni la sort. Tot quedava en l'aire perquè el Malaga aconseguia la seua segona victòria, la qual cosa feia pensar que si guanyaven el seu ultim partit al Club de Camp ens vindríem a casa de buit.
Les cares de decepció i tristesa eren evidents

CH CARPESA   12  -UD TABURIENTE  0
15/12/2019 a les 12:30 hrs
Ultim partit contra els canaris i afortunadament en el partit anterior el Club de Camp va guanyar al Màlaga la qual cosa ens deixava la classificació feta guanyant.
Però van sorgir dubtes sobre la classificació perquè el Club de Camp ens podÍa empatar a punts si guanyava el seu partit posterior i no sabíem amb certesa si la classificació seria per partit entre nosaltres o per gol overage.
Per això el nostre equip va eixir a per totes amb l'objectiu de marcar el màxim nombre de gols perquè en aqueix moment el Club de Camp tenia un avantatge de més 4 gols i un partit menys.
Res més començar el partit en el minut 2 ja guanyàvem per 3 a 0 finalitzant el primer període amb un contundent 4 a 0.
Altres quatre gols en el segon període, més altre en el tercer i dos més en el quart van deixar el resultat final en un dotze a zero.
Gols de : Alfredo (3), Xavi (3), Diego (2),  David (2),  Dani (1) i Albert (1)
Excel·lent partit del nostre equip que va jugar perfecte, i a destacar el joc net dels Canaris que sempre van intentar noblement marcar algun gol.
Finalment vam saber que érem primers de totes maneres
I a partir d'ací celebració, rotgle, cançons, alegria i aplaudiments
Aquest Carpesa es per a Gaudir-ho  AMUNT CARPESAComentaris