ENS REMUNTEN.

ENS REMUNTEN.

El passat dissabte dia 14-XII-19  a les 20:30 h. es va disputar, al pavelló de la Malva-rosa, el partit de juvenils masculí corresponent a la lliga de sala, amb el resultat:
Valencia C.H: 3 – C.H. Carpesa: 2

Després d’enfrontar-se en la Copa d’Espanya a Benalmádena, amb resultat positiu per als nostres, de nou ens veien les cares, en la que podia ser una possible revenja del València i, que com era el primer partit de la sala, podia passar qualsevol cosa entre dos equips que ja es coneixen prou.

Els primer minuts varen ser de tempteig però enseguida es va veure quin equip anava a dur la manilla del partit. Perquè era el Carpesa el que mantenia i controlava la bola i el que iniciava les jugades, mentre que el València es dedicava a defendre’s i intentar fer algun tímid contraatac. Així, en la primera jugada en la que Juan es pogué anar dels rivals, en diagonal d’esquerra a dreta, va ser entrar a l’àrea, xutar i colar el primer gol, 0-1 al marcador. El joc no canvia massa en el quedava de primer quart i tampoc en l’inici del segon, fins a disposar del primer PC al nostre favor que de tornada de Víctor al  que va sacar, Vincent, que de pinxo colava la bola per l’esquadra dreta i posava el 0-2 al marcador. A partir d’eixe moment i veient-se dominadors del partit, els nostres es relaxaren una miqueta, cosa que aprofita el rival per a pujar línies i anar-se’n cap a dalt amb més desimboltura. I en una d’aquestes, després d’una falta en la nostra contra i per la banda, Dario sacava ràpidament, Josep tenia que deixar-li pas per no incórrer en falta, i a l’entrar en l’àrea xutava fort a mitja altura per a batre a Quique i posar el 1 -2 al marcador a les acaballes de la primera part, aconseguint un premi massa gran per a ells, vist el joc desenvolupant fins al moment.
El primer quart del segon temps va ser semblant al que s’havia vist fins al moment, els nostres atacant, disposant d’un PC però sense tindre cap encert davant de porteria i el rival a defendre’s i buscar i no trobar la debilitat en la nostra línia defensiva. Ara si, ells començàvem poc a poc a tindre la bola i a crear jugades, però sense arribar a preocupar al nostre porter. Així, s’arribava al començament de l’últim quart amb un preocupant i ajustat marcador. Va ser un quart on els nostres només eixir es bolcaren a l’atac, sobretot quan després d’un parell de minuts de joc, Víctor (el del València) en una jugada ben elaborada de contraatac, una de les dos que ens agafaren amb la línia defensiva desprotegida, aconseguia batre la nostra porteria i posar un increïble, fins al moment, empat a dos al marcador. A partir d’eixe moment, va ser un roser d’oportunitats fallades pels nostres, Xavi, Josep, Juan,.., que se’n anaven fóra per poc. Fins a dos PC més, un fóra i altre parat, disposarem i ja en últim minut, quan els nostres pràcticament no eixien de la seua àrea, mentre que ells intentaven perdre tot els temps que podien, Jordi talla una bola en defensa puja cap a dalt ràpidament passant-li-la a Pau que davant de Quique i sense cap altra oposició marca a plaer i deixa congelats als nostres després de tant d’esforç, posant el 3-2 definitiu al marcador.

Una derrota que servirà per a millorar aquelles facetes del joc on es  devia d’haver resolt el partit com sobretot l’encert de cara a porteria i poder remuntar llocs en la classificació per poder aconseguir-ho tot en aquesta lliga. AMUNT CARPESA!!!

Comentaris