DIAMETRALMENT OPOSATS.

DIAMETRALMENT OPOSATS.

El passat dissabte dia 21-XII-19 i el passat diumenge dia 22-XII-19, ambdós a les 9:30 h. es van disputar, el primer al camp de Beteró i el segon al de Tarongers, els partits d’infantils masculí corresponent a la lliga s’herba, amb els resultats:
C.H. Xaloc: 1 – C.H. Carpesa: 2
C.H. Carpesa: 0 – C.H. Xalox: 3

Podem dir que els dos partits han sigut diametralment oposats. Primer per el resultat de cadascun i desprès  perquè el del dissabte
el varen dominar els nostres jugadors amb un bon xoc, on encetaren una nova tàctica que dóna el resultat desitjat, mentre que el del diumenge el dominaren els jugadors del Xaloc que no deixaren acostar-se als nostres fins al darrer quart quan ja estava tot decidit.
La primera part del primer partit va ser on els nostres varen desplegar el seu millor joc, encara que en la primera jugada del partit en la que els rivals arribaren a la nostra àrea, batien a Guillem. Però la resposta no es va fer esperar i, també en la primera jugada clara, després de furtar una bola, Ares remata cap a dins, posant l’empat a u. En el segon quart es quan més dominarem, tenint unes quantes oportunitats, dos d’elles al vol que Jorge G. no pogué caçar al vol davant mateix de porteria. Però va ser Lucas amb una bona jugada ens posa per davant 1-2, marcador que seria ja el definitiu.

Si perquè en la segona part el joc va estar ple de faltes, “palazos” i jo c embolicat, tenint poques oportunitats per part dels dos equips, imposant-se la nostra defensa al seu atac, ja que durant tot el partit es va jugar un 3 – 3 – 2, jugant Rafel de lliure per davant de la defensa de tres, composta per Jorge P., Ximo i Marcos amb l’ajuda de l’aleví Mario (foto amb la samarreta del seu germà) que va fer un partit notable a l’altura dels seus companys i que era l’únic canvi que teníem de jugador de camp (foto dels jugadors de camp asseguts). Aquesta tàctica va desesperar als jugadors rivals que no trobaven el camí d’entrada a la nostra portería que defensava Aleix, que pràcticament no va tindre que intervindre, mentre que els nostres al contraatac pogueren ampliar el marcador amb oportunitats clares d’Adri, Jorge G. i el mateix Mario. Al final 1-2 i a esperar el partit de la següent jornada.


En el primer temps del segon partit ja es veia que els jugadors del Xaloc no estaven disposats a que els del Carpesa els tornaren a sorprendre i, si en el partit del dia anterior no es va notar el fons de banqueta, en aquest partit, no tenint cap canvi de jugadors de camp, es va notar el cansament del propi partit, que poc a poc anava fent efecte, així com el del gran esforç del partit del dissabte. Així i tot, el primer quart el varen aguantar bé deixant el marcador amb el 0-0 inicial, però va ser només començar el segon quart quan ens varen fer el primer gol i a partir d’ací començaren a dominar-nos, disposant ells de diverses oportunitats i un PC que va parar Guillem.
El primer quart del segon temps va ser semblant a l’últim del primer temps, començant marcant ells el 0-2 i tenint les oportunitats i dos PC que van errar. Va ser en ja a l’últim quart, quan ells es relaxaren una miqueta i nosaltres van tindre alguna oportunitat com la de Mario al travesser, que ells respongueren amb un contraatac encertat, deixant el definitiu 0-3 al marcador. Encara hi hagueren un parell d’oportunitats per cada bàndol, inclosos sengles PC però el marcador ja no es va moure.
Aquest resultat ens porta a jugar-se el tercer lloc de la classificació, obligant-nos a guanyar-li al València, en el partit que ens queda de la lliga d’herba. Seria aquest un molt bon lloc en la classificació, tenint en compte la mancança de jugadors que hem patit en els darrers partits. Encara és possible, AMUNT CARPESA!!!


Comentaris