VICTÒRIA PER CLASSIFICAR-NOS AL GRUP CAPDAVANTER.

VICTÒRIA PER CLASSIFICAR-NOS AL GRUP CAPDAVANTER. 

El passat dissabte dia 23-XI-19  a les 12:30 h. es va disputar, al camp de Tarongers, el partit d’infantil masculí corresponent a la lliga d’herba (grup B), amb el resultat:
 

C.H. Xaloc 1993: 1 – C.H. Carpesa: 2

Partit molt disputat, on el millor ha sigut la victòria per classificar-nos al grup capdavanter, junt al SanVi, Xaloc i València, com a segon del grup B, darrere del SanVi i  que ens garanteix, com a mínim, el 4t lloc i poder disputar el primer lloc de la lliga infantil d’herba.
El primer quart va començar amb un lleuger domini de l’equip rival que havia de remuntar-nos el resultat del partit d’anada de 2-1 si volia classificar-se. Així, la nostra defensa tingué que desbaratar un parell d’entrades per banda dreta que arribaven perillosament a l’àrea. Però nosaltres començàvem també a entrar per la banda dreta i en una d’elles, Rafel arriba a línia de fons centra i la bola es passeja per davant de la porteria sense que els nostres davanters pogueren rematar. Sense més encert, s’arribava al final del quart.

Al segon quart, els contraris començaven com en el primer i ens feien dos PC seguits que no transformaven per la bona actuació de la defensa i de Guillem, el nostre porter de la primera part. Però altra vegada, amb un tira i afluixa, eren els nostres els que arribaven a l’àrea del “segon” equip del Xaloc i amb una jugada personal de Lucas, treia el primer PC al nostre favor que no convertia. Però a continuació de nou Lucas amb un magnífic tir per l’escaire, col·locava el 1-0 al marcador (foto) i ens permetia arribar al descans amb un mínim avantatge.
El tercer quart va ser on els jugadors rivals posaren el cerc a la nostra porteria defensada ara per Aleix que tingué que emprar-se a fons per a mantindre la bola fora de la xarxa. Una autentica successió de PC en contra (foto), per faltes al reglament (com deixar la distància dels 5 metres en els saques) i on els jugadors acabaven mirant a l’àrbitre amb resignació (foto). I tant va anar el cànter a la font... que en un d’ells ens marcaren gol, això si, després que nosaltres, en un contraatac ben dut fins davant de la porteria,  col·locarem terra pel mig amb un remat precís de Ximo, i que ens permetia dominar en el resultat al final del quart per 2-1.
En l‘últim quart els jugadors del Xaloc varen fer l’últim esforç per guanyar, però el nostres saberen aguantar bé el resultat, i es també on els desenvoluparen les millors jugades, que si bé, no arribaven a transformar en gol, si que servien per aconseguir uns quants PC i igualar una miqueta el marcador en aquest apartat del joc. Al final 2-1, felicitar al nostres per la seua classificació i valorar també l’esforç dels jugadors del Xaloc 1993.
Ara ja toca preparar-se, doncs, per a una nova fase del campionat, sabent que ja s’han assolit una bona part de les aspiracions de l’equip, però encara, treballant dur, com sempre, podem arribar més amunt. AMUNT CARPESA!!!

Comentaris