NO HA POGUT SER.


El passat dissabte dia 16-XI-19  a les 12:30 h. es va disputar, al camp de la universitat d’Alacant en Sant Vicent del Raspeig, el partit d’infantil masculí corresponent a lliga regular d’herba, amb el resultat:

C.A. San Vicente: 4 – C.H. Carpesa: 1

Després d’haver jugat a València la setmana passada, ens tornaven a enfrontar al “SantVi” amb la il·lusió de remuntar el resultat obtingut, tenint en compte el bon joc que varen desenvolupar els nostres al camp de Tarongers. Però hui no ha pogut ser i hem patit una altra derrota, i ja van tres aquesta temporada, contra els alacantins.

El primer quart va ser molt paregut al que es varen jugar a València la setmana passada, amb un domini total dels rivals, no deixant-nos acostar-se a la seua porteria i a fent-nos emprar-se a base de bé en defensa. Després de no encertar en 2 PC, en una bona entrada per la banda dreta i un bon centre que acabaven rematant en un tir imparable per a Guillem, col·locaven el 1-0 al marcador. Ells pressionaven tot el que podien als nostres defenses i mitjos perquè no pogueren connectar amb els davanters, fent gala de la seua superioritat en eixa parcel·la del camp on tenen als seus millors jugadors (foto).
En el segon quart, els nostres aconseguien arribar amb alguna entrada per les bandes, però els centre no trobaven rematador. I eren ells els que de nou, ara entrant per la banda esquerra i bordejant la línia de fons amb un centre que trobava un rematador precís, en feien el 2-0. La reacció no es va fer esperar aconseguint traure el primer PC que transformava Lucas amb el 2-1 i descans. Calia donar les instruccions adequades per remuntar el marcador (foto).
Però al 3r quart no pogueren continuar amb la remuntada perquè ells tornaren a ser els dominadors del joc no deixant-nos la mínima oportunitat d’empatar. La bola sempre estava rondant la nostra àrea i els PC en contra queien un darrere de l’altre. Fins que en dos d’ells batien a Aleix (foto) que no podia fer res, deixant un 4-1 que, vist el joc, acabava amb les nostres il·lusions d’emportar-se algun resultat positiu cap a Carpesa.

En l’últim quart els nostres ho intentaren de totes les maneres, fins i tots, canviat la posició habitual d’alguns jugadors, però els PC que traguérem no es transformaren i les jugades tampoc eixien, desesperant-se en moltes ocasions. Els contraris esperaven darrere i muntaven perillosos contraatacs però sense tindre encert de cap a porteria. Deixant al final el 4-1 al marcador.
Ara s’ha de continuar treballant amb il·lusió per assegurar la segona plaça del grup que ens garantisca jugar contra el segon de l’altre grup, i no contra el primer, en els encreuaments. AMUNT CARPESA!!!Comentaris