MÉS EMOCIÓ IMPOSSIBLE

MÉS EMOCIÓ IMPOSSIBLE

Categoria : Cadet Masculi Hoquei Sala
Data : 16/11/2019

Hui per calendari de lliga el nostre equip s'ha desplaçat a Alacant per a veure’s les cares amb dos grans equips, el “Giner de los Rios” i “l'Universitat d'Alacant”.
Importantísima matinal la qual podría decidir el futur de la nostra classificació en el grup A, el qual és el més fort dels dos.
Era molt important guanyar almenys un dels dos partits donat que teníem a l’Universitat d'Alacant a un punt i el Giner ens podia empatar si ens guanyava.

Han sigut dos partits vibrants amb molts alts i baixos que ens han fet gaudir d'aquest bell esport.
Nervis, lluita i tensió podríen definir-los.

CH CARPESA 6 - GINER DE LOS RIOS 5
16/11/2019 a les 14:00 hrs

Tot començava bé, el Giner acabava de guanyar al Sant Vicent en el partit anterior al nostre i en el minut 1 Gol del Carpesa. (Dani). Reacció del Giner que en els minuts 5 i 8 ens marca dos
gols , Peró torna a marcar el Carpesa al minut 9 amb un gol preciós (Hugo) gràcies a una jugada al primer toc de l'equip, però a l’últim minut del quart el Giner marca el tercer deixant el partit amb un 2 a 3.
Comença el segon quart amb l'equip creient en la victòria fent que en el minut 16 Diego empatara el partit, però en el 18 el Giner ens torna a castigar amb un altre gol deixant-nos de nou amb el marcador desfavorable 3 a 4.
En el tercer quart el nostre equip es proposa remuntar per tercera vegada aconseguint-lo amb 2 gols consecutius de Diego i Xavi deixant el partit amb un 5 a 4 que ens donava un avantatge mínim per primera vegada.
Últim i decisiu quart i diferència ajustada però en el 34 marca Xavi, si bé encara va quedar temps perquè el Giner marcara en un PC, però sense arribar a empatar el partit.
Vibrant i apassionat partit on els nostres a base de cor, tècnica i grans jugades van saber mantindre el seu joc i aconseguir la victòria final


CH CARPESA 5 – CA SAN VICENTE UA 5
16/11/2019 a les 15:00 hrs

I sense descans segon partit de la jornada després d'una treballosa victòria en la qual l'equip va haver de donar-lo tot i patir un desgast considerable que es va notar al final.
Gran primer quart on es succeïen en les jugades i marcaven molts gols, acabant el mateix amb un afavoridor 4 a 2 per al Carpesa.

En el segon la coses es tranquil·litzen i el Sant Vicent retalla distàncies amb un gol.

Tercer quart, el nostre equip comença a notar el desgast però es manté ferm marcant gol en el minut 25, però un PS en contra del Carpesa deixa el resultat amb 5 a 4 al nostre favor.
Al final i en el minut 30 el Sant Vicent ens marca aconseguint empat a 5.

Quan quedava menys d'un minut per a la finalització del partit i estàvem bolcats a la porteria contrària vam tindre un un contra un que el porter contrari va saber neutralitzar.

Gols de Diego (2), Albert, Xavi i Hugo.
Val la pena vore jugar aquest equip.
Comentaris