DE TU A TU AL SANVI

DE TU A TU AL SANVI

 El passat diumenge dia 10-XI-19  a les 10:30 h. Es va disputar, al camp de Tarongers, el partit d’infantil masculí corresponent a lliga regular d’herba, amb el resultat:

 C.H. Carpesa: 3 – CA San Vicente: 4

 Coincidint amb el dia de la presentació del nostre club, es disputaven una sèrie de partits, entre ells el d’infantils xics que, malgrat el resultat advers, va ser un gran encontre, on el Carpesa planta cara, jugant de tu a tu al SanVi i mereixent un millor resultat, sobretot tenint en compte que l’última volta que s’enfrontaren els dos equips, va ser en la final de la copa FHCV on ens varen apallissar.
Començava el partit amb un clar domini dels rivals que no ens deixaven passar de mig camp i amb dos PC en contra, el segon dels quals el van transformar amb gol, 0-1 (foto) i l’ombra de la final de la copa planejava sobre el camp. Però, poc a poc, anàvem estirant-se arribant ja a l’àrea amb jugades dels nostres mitjos i que els nostres davanters no

podien acabar per la bona i ordenada defensa rival.
El segon quart va ser on els nostres començaren a entonant-se i acabaren dominant clarament als contraris. En una cavalcada des del mig del camp, el nostre “pichichi” de la lliga, Lucas aconseguia l’empat a u i deixava clar al Sant Vicent que la victòria no l’anaven a tindre tan fàcil com en la copa. L’equip en general juga molt bé en aquest quart, aprofitant les bandes en atac i no deixant que els seus davanters entraren a l’àrea amb facilitat, defenent tot l’equip, els davanters Daniel, Jorge G., Ares i Pau varen córrer que se les pelaren. Així, en una bona jugada col·lectiva que remata, com no, Lucas, arribaren al descans, posant-se per davant, amb un 2-1 (foto).
En la segona part, ells tingueren molta sort, perquè encara no havia passat un minut i ja, ens havien empatat a dos. Teníem que continuar treballant dur per a remuntar i així és el que varen fer. Va ser en un PC on la bola es queda morta davant de la porteria i Rafel la va introduir dins de la porteria contraria. De nou s’avançavem, 3-2 i semblava, ara si, que podíem endur-se la victòria. Però en un PC molt protestat als àrbitres,  com també va passar en altres accions del partit, on ens varen, en l’últim minut, empatar 3-3: Com al principi del quart, altra vegada tenien ells molta sort.
L‘últim quart va ser de clar domini del Carpesa que era el què atacava, mentre que l’equip d’Alacant es defenia amb tots els jugadors, esperant darrere per a eixir amb perillosos i ràpids contraatacs. Desprès de tindre unes quantes oportunitats, dos d’elles molt clares d’Ares (foto) i quan ja s’acaronava el gol, varen ser ell,s en un d’eixos contraatacs i dels pocs on sobrepassaren a la nostra defensa, els que marcaven gol 3-4 i el resultat no reflectia el que havia passat al partit. Encara ho intentaren els nostres, però ja no quedava temps.
Ara a preparar el partit del dissabte contra el mateix equip, on els nostres jugadors podran revenjar-se de la derrota patida, perquè ha quedat clar que els poden guanyar si fan un bon partit com el que ara han fet. AMUNT CARPESA!!!

Comentaris