Cadets femení 9-11-19

CH Carpesa 2- CA Sant Vicent U.Alacant 3

En esta jornada disputada al pavelló de la Petxina, les xiquetes ens varen fer disfrutar d’un joc impresionant i un domini en el camp que no es va vore acompanyat del factor sort.
Un partit molt intens, amb moltes oportunitats de gol per part de les nostres xiques. Amb un domini per la seua part en gran quantitat de minuts i una molt bona defensa, l’empat haguera
sigut un millor resultat. Pese a tot, elles han estat molt contentes pel bon estar al camp i pel joc que fan, demostrant sobre tot que son un gran equip. L’afició va recolzar-les com estem acostumats a vore i l’aplaudiment final va alçar les grades en peu.

Crònica partit Juvenil femení 9-11-19

CH Xaloc- CH Carpesa

Últim partit d’herba de la primera part de la lliga. Disputat al camp de Tarongers amb un resultat de 5 gols en contra, res desanima a les nostres xiques de Carpesa, dispossadas a continuar lluitant per demostrar la seua validessa com a equip i com a jugadores.
Un partit intens en el que es va notar un poc el cansanci que acusaven les cadetes, i que encara que donaren en el camp tot el pogueren, lis va faltar que la bola entrara en la portería contraria.
Ara a esperar la segona part de la lliga en la que segur disfrutarem de bon hockei i de bon ambient als partits.


Comentaris