Infantils CHC. DEBUT DE LLIGA AMB VICTÒRIA

DEBUT DE LLIGA AMB VICTÒRIA
 

El passat dissabte dia 27-X-19 a les 17:30 h. es va disputar el partit d’infantils masculí corresponent a la lliga d’herba amb el resultat de:

C.H. Carpesa: 2 – C.H. Xaloc 1993: 1


Important victòria l’aconseguida en el debut de lliga de herba, tenint en compte que es juga en un format de dos grups de 3 equips cadascun i nosaltres, junt al rival d’hui, hem de competir també amb el Sant Vicent que ens va guanyar, unes setmanes abans, en la final de la Copa FHCV, demostrant que té un equip molt potent. Per tant, una derrota hui ens haguera complicat la classificació, pensant també en els possibles encreuaments que després hi haurà amb els equips de l’altre grup. Això i que sempre dóna molt d’ànim als jugadors començar amb una victòria.

El partit en el 1r quart ha començat molt disputat, anant a per totes els dos equips sense haver un clar dominador del joc i en molt poques oportunitats davant de les porteries. Els primers atacs del quart han correspost als jugadors del Xaloc i els últims, als nostres que, poc a poc, han anat entonant-se. Així, en un pèrdua de bola en meitat camp, en una contra ens han fet el 0-1. Però després d’això hem sigut nosaltres els que ens hem acostat a la seua porteria, obtenint en una de les incursions en l’àrea, un PC que ha pogut convertir Lucas en l’empat a u (foto 2).
En el segon quart hem dominat més, però no acabaven de rematar les jugades perquè es replegaven molt bé i la seua defensa ens desbaratava els atacs, jugant clarament al contraatac però, també la nostra defensa estava efectiva i quan arribaven ells a la porteria tampoc estaven encertats. Al final del quart, en una jugada en l’àrea, la bola li arriba a Lucas que de coreà, aconsegueix, després que el porter rival desviarà, però no lo suficient, el gol que significaria el resultat final de 2-1.

La segona part també va estar molt disputada, tenint algunes oportunitat i un  parell de PC que no vàrem transformar. També a Lucas li van traure targeta verda per tallar un contraatac caient a terra. Però els nostres supliren bé la falta momentània del nostre millor jugador, així com la de Marcos, que era baixa en aquest partit. Han fent tots els nostres jugadors una gran segona part, sobretot en tasques defensives, quan ells més han atacat buscant el gol de l’empat, mantenint la bola lluny de la porteria d’Aleix que en la segona part va substituir a Guillem i ha sigut un altre espectador.Al final 2-1, victòria que ens dóna ànim per preparar el següent partit contra els de la Universitat d’Alacant, a veure si ixen una miqueta confiats, els podem sorprendre i obtenir un bon resultat. AMUNT CARPESA!!!

Comentaris