CADET FEMENÍ SALA PRIMERA JORNADA

CADET FEMENÍ SALA 

PRIMERA JORNADA

COMPLEX ESPORTIU DE PETXINA
DISSABTE 5 D’OCTUBRE DE 2019
09:00 CH CARPESA 7 / VALENCIA CH 1922 212:00 VALÈNCIA CH 1 / CH CARPESA 3


En aquesta primera jornada vàrem veure com les xiques d'Andrés Vallés i de Guille Arnal volien ficar les coses clares en esta temporada: un equip amb majúscules està disposat a donar guerra amb un gran joc de conjunt i, a nivell individual, una evolució i maduresa tècnica notable.

CADET FEMENÍ SALASEGONA JORNADA

COMPLEX ESPORTIU DE PETXINA
DISSABTE 19 D’OCTUBRE DE 2019
10:00
CH XALOC-ASV 4 / CH CARPESA 1
12:00
CH CARPESA 5 / CD GINER DE LOS RÍOS 7

En aquesta ocasió, tot i que els resultats no van ser positius, no fan honor al joc de les jugadores del Carpesa que, amb nombroses tirades a porteria fruit de jugades perfectes - sobre tot en el partit contra Xaloc-ASV- la bola no va decidir no colpejar la xarxa de l’equip contrari. Pel contrari, si van estar més encertades en el segon partit amb un resultat que dona fe de la lluita dels dos equips.
El Carpesa continua millorant esportivament. No han de perdre la confiança en sí mateixes, han de ser sabedores que poden fer una gran temporada sobre tot si es lleven la por de damunt davant determinats equips.
Destacar el fair play de l’equip. No ha de canviar i es una constant en els comentaris de les aficions que volen veure hoquei i no a qualsevol preu.

Comentaris