ACABEM LA COPA AMB UNA VICTÒRIA TREBALLADA.

ACABEM LA COPA AMB UNA VICTÒRIA TREBALLADA.

El passat dissabte dia 12-X-19 a les 10:45 h. es va disputar el partit de sèniors masculí corresponent a la copa FHCV amb el resultat de (entre parèntesi està el resultat dels shoot-outs) :
C.H. Carpesa: 3 – Universitat d’Alacant San Vicente: 3 (2 – 1)

Tancàvem la participació en la copa de la FHCV disputant el 5é lloc a l’equip de Sant Vicent del Raspeig, després de perdre front al Giner, l’equip més potent que està en una categoria superior, tancant-nos així la possibilitat d’anar a semifinals, i després guanyar al València 1923, que està en una categoria inferior. És el format de la copa FHCV.


Quan el partit encara estava en la fase de tempteig entre els dos equips, havent disputat d’un atac sense perill per part dels dos bàndols, ens sorprengueren en una incursió ràpida marcant-nos el 0-1. A partir d’ací és quan el Carpesa comença a dominar pressionant en la part de dalt, tinguent bones arribades a l’àrea però que no es concretaven per la bona defensa dels rivals i tampoc s’aprofitaven el parell PC que es tingueren a favor.
El segon quart comença igual que acaba el primer, amb un bon domini dels nostres i amb un parell d’entrades per la dreta que no trobaren rematador. 


Després hi hagueren dos oportunitats clares una de Diego A. i l’altra de Robert a boca de canó que el porter salva miraculosament. En una altra jugada embolicada, va ser quan l’àrbitre pita PC a favor i que, ara si, Jorge transformava per fi en gol (foto 1: Esperant el llançament). S’arribava a la mitja part 1-1.
La segona part començava amb la mateixa línia que portava la primera part, nosaltres intentant arribar i ells defenent-se bé. Després d’un tir al pal de Jorge , arriba una bona jugada de Josep que, desprès d’anar-se’n de dos contraris llança, desviant el porter i caient-li la bola a Diego G. que la estavella al fons, desant 2-1 al marcador (foto 2: Els dos protagonistes). Es posàvem per davant per primera vegada, però l’alegria dura poc, perquè en un descuit en la nostra àrea ens clavaven l’empat a dos. Tinguerem un parell d’atacs més però sense perill i s’arribava al final del quart. La victòria se estava posant cara.

Es jugàvem tot en ’últim quart i els nostres anaren a per totes. Hi hagué un altre pal ara de Diego A. i es disposa de dos PC que un para el porter i l’altre va anar fora. En la següent jugada es quan varen cometre un stroke que va transformar Robert en el 3-2 (foto3. El gol de stroke). Tocava ara defendre perquè no estaven disposat a entregar el partit i en això estàvem quan d’un PC en contra ens trauen altra vegada l’empat. Es va intentar fins al final però ja no es va moure el marcador. Al final 3-3 i als shoot-outs (foto 4 : L’equip esperant als shoot-outs).
També es va patir fins al final per a guanyar encara que els nostres van fallar 3, els tiraren millor que els contraris i sobretot, Pere va fer de Sant Pere i en va parar 3 i un altre obliga a que el llançaren fora. Al final amb 2-1, gols dels nostres golejadors Jorge i Robert, acabàvem  la copa amb una victòria treballada i merescuda que ens ha de donar ànims per afrontar la lliga i començar la remuntada.
AMUNT CARPESA!!!

Comentaris