SECTOR INFANTIL MASCULÍ SANTOMERA 2019

SECTOR INFANTIL MASCULÍ SANTOMERA 2019

El dissabte i diumenge, dies 13 i 14-IV-19 es va disputar els partits corresponents a la fase de sector  de la lliga infantil masculí sala al pavelló El Limonar de Santomera amb els resultats següents:
CA Sant Vicente: 6  –  CH Carpesa: 5
          Santomera HC Econex: 2 – CH Carpesa: 1
          CH Carpesa: 1 – Estudiantes 87: 7
          CH Carpesa: 0 – SPV Complutense: 1

El primer partit van començar malament, als 5 minuts ja perdíem 2- 0, els dos de PC de, l’estrela del Sant Vicent, Víctor (màxim golejador de tots els sectors). Tocava remuntar, però encara que Xavi aconseguia reduir el marcador, a la jugada següent eren ells els que tornaven a posar distància amb una bona jugada d’equip. Els nostres disposàvem d’un PC no transformat, a continuació eren ells els que marcaven de PC del mateix jugador, però en la següent jugada tornaven a reduir distància, amb gol de Lucas i a continuació de PC, prou dubtós, deixaven el marcador 5-2 al descans. Podia pensar-se que ja estava tot venut, però els nostres continuaren sense rendir-se i quan més atacaven en un altre PC, parat per Guillem, però de rebot, ens deixava un difícil 6-2. Però era ara quan els nostres  treien el millor joc del sector i així, després de traure-li targeta a Xavi, era Hugo qui culminava una bona jugada fent el 6-3. Faltaven 5 minuts i Guille disposava jugar amb jugador-porter, així que aconseguia Lucas posar el 6-4. Després es treia un PC a favor i el mateix Lucas deixava el 6-5 final.
El segon partit es tenia que guanyar i això els va pesar massa, tenint en compte que en les dos primeres jugades d’ells, quan només es portaven 5 minuts, ens marcaven el 2-0. S’intentava però no eixien les jugades i els PC no entraven, tampoc l’arbitratge ajudava massa i així s’arribava al descans. En la segona part es dominava però de cara a porta no es tenia l’encert, alguns jugadors començaven a notar el cúmul de minuts jugats en els dos partits, fins a que Xavi col·locava el 2-1 quan faltaven 5 minuts. I altra vegada es recorria al jugador-porter però no s’aconseguia la victòria deixant eixe 2-1 que acabava pràcticament amb les aspiracions de classificar-se per a la final.
El tercer partit, ja en diumenge, es començà amb un parell d’errades en defensa provocant dos PC que el rival, l’equip més potent del sector, no perdonava i, al igual que els dos partits anteriors, als 5 minuts ja es perdia per 0-2. Encara abans del descans, quan els nostres intentaven remuntar ens feien, de contraatac, el 0-3. En la segona part continua com havia acabat la primera, amb un gol a la contra dels cordovesos, que a continuació de PC, posaven ja un contundent 0-5 al marcador i la desmoralització en la cara dels nostres. Aquells jugaven a plaer i treien un altre gol més fins a que Xavi va colar el gol de l`honor. En l’últim sospir encara ens marcaren un més, final 1-7 i l’ànim per terra.
El quart partit era l’última oportunitat per a traure un resultat positiu del sector. En la primera part els rivals tingueren 3 PC a favor i alguns atacs clars que no transformaren i per la nostra banda no sabérem aprofitar eixes facilitats per a posar-se per davant, demostrant-se prou cansats els nostres titulars que més havien bregat. En la segona part va ser igual que la primera, però ara ells si que aprofitaren una jugada per a posar-se per davant i, malgrat, tornar a utilitzar el jugador-porter durant els 3 darrers minuts, no s’aconseguia posar cap gol.
Encara que no s’ha aconseguit traure cap marcador positiu del sector, llevat d’un partit, els altres han tingut un joc prou equilibrat i ens tots s’ha lluitat de valent deixant alt el pavelló del nostre benvolgut C.H. Carpesa. Toca treballar per a què la temporada vinent arribem més AMUNT CARPESA!!!Comentaris