BRONZE PELS PAPIS

RESULTAT: CH CARPESA 4 : 2 CD GINER DE LOS RÍOS
CAMP DE TARONGERS
CATEGORIA: PAPIS

Diumenge 19 de maig els PAPIS disputaven el segon partit per la 3era plaça. El partit decisiu!

Miquel tenia a la seua disposició tot l'equip a excepció de Santi, lesionat i l'absència justificada d'Alonso.

Els nostres Papis van eixir ben posicionats amb una Raquel segura sota pals, amb Rafa i Rubén a la defensa, Figa i Fer a la mitja i Deri i German al davant. Deri va aprofitar una bona jugada per marcar el primer de la vesprada.

Miquel feia canvis per a refrescar l'equip amb l'entrada de Jota, José Alberto, Domingo i Julián. El Giner tenia poques ocasions de gol però el Carpesa no aconseguia aprofitar les seues.

S'aplegava a la mitja part amb un mínim avantatge. La pluja va refrescar l'ambient uns minuts i els paraigües van fer acte de presència a les grades, ambientades amb la gran cridòria dels familiars del Carpesa.

Als pocs minuts de la 2ona part Deri aprofitava un shoot out per a fer el segon gol i en Figa a la següent jugada aprofitava un 2 contra un per a xutar dins o fora l'àrea. L'àrbitre va marcar gol però ni el mateix jugador va mirar on xutava la pilota per a saber si realment havia estat dins o fora l'àrea. Uns minuts després Deri aproftava una passada magistral de Rafa per a plantar-se davant del porter i fer un 4 a 0 contundent. Els últims minuts del partit el Giner va pujar línies i va provocar shoot outs que Raquel qüasi para.

Al final resultat de 4 a 2 pels nostres Papis que van poder-se penjar la medalla de bronze en la categoria d'herba.

Destacar l'esportivitat del Giner en el partit i en l'entrega de medalles.
Al final es va fer una picadeta entre ambdós equips creant un ambient molt rebonico.

Gran balanç en el primer any dels Papis a la competició! PLATA A SALA I BRONZE A HERBA!

Pròximes ocasions per a poder disfrutar dels Papis & Mamis, els dies 8 i 9 de Juny en el Torneig CLUBBLAU Mixte-Internacional que organitza el nostre estimat club.

Amunt CARPESA!

Comentaris