NO HA POGUT SER, PERÒ...

NO HA POGUT SER, PERÒ...

El dissabte dia 30-III-19 a les 17 h. es va disputar el partit d’infantil masculí al pavelló de la Malva-rosa amb el resultat:
C.H. Xaloc: 6 –  C.H. Carpesa: 3

Al primer quart començaven dominant els contraris i encara que els nostres jugaven bé, amb dos atacs, ens feien dos gols. No podiem ja baixar els braços, hi havia molt en joc, i es refèiem aconseguint un PC a favor que parava el seu porter, però començàvem a llevar-se el domini rival i canviar les tornes, ara érem nosaltres els que posàvem cerc a la porteria del Xaloc, jugant molt bé, tant que posàvem nerviós a l’entrenador rival. Sobretot després de tindre un stroke a favor que no aconseguí transformar Xavi i després què Dani S. obrirà el nostre compte amb un gran remat per l’escaire. Reaccionaven els rivals, però ací estava Guillem per a desbaratar la seua jugada amb una gran parada. Després, teníem un PC a favor que, ara sí, marcava Xavi per a llevar-se la punxa anterior. S’arribava al descans amb l’empat a 2.
Però com cabia esperar, després de les instruccions dels entrenadors, el Xaloc eixia en la segona, igual que en la primera part a demostrar la seua superioritat. Així, tenien un PC  al seu favor que es convertia amb un stroke després de parar-lo Rafel amb l’espatla, en la mateixa ratlla del gol i que aconseguien transformar, per a posar-se per davant. Després eren els nostres els que disposaven d’un PC però el parava el seu porter. En el contraatac següent tornaven a traure un PC i ells si que no el perdonaven, deixant un 4-2. Moment en el què entraren els dubtes als nostres i que el rival aprofita, sense pietat, per a fer dos gols seguidets i tancar l’eliminatòria amb un contundent 6-2. Encara disposaren d’un PC més però ara no estigueren encertats i va ser en la contra on Lucas va fer el seu gol, deixant el definitiu 6-3 al lluminós.
Intens partit on es jugàvem una plaça per a les semifinals de la lliga sala, que donava accés a disputar el Sector, i així emular a les xiques infantils que ja havien aconseguit, unes poques hores abans, la segona plaça de la lliga sala. No ha pogut ser, però sembla que el Giner ha renunciat a la plaça que li corresponia per a anar al Sector i, per tant, hi ha una plaça per al que quede cinquè, lloc que disputarem el proper dissabte contra el València. Molta sort i AMUNT CARPESA!!!

Comentaris