MARATONIANA JORNADA A SARAGOSSA

MARATONIANA JORNADA A SARAGOSSA

El dissabte dia 30-III-19 a les 13:15 h i a les 15 h. i a les 16:45 es van disputar, a les instal·lacions esportives del Parc de l’Ebre a Saragossa, els partits del C.H. Carpesa contra el Honigvögel en les següents categories d’hoquei herba i amb els següents resultats:
Juvenils                          Honigvögel : 1 – C.H. Carpesa: 4
Sénior 1º divisió          Honigvögel : 3 – C.H. Carpesa: 1
Sénior 2º divisió          Honigvögel : 3 – C.H. Carpesa: 0

Comencem fent aquest resum d’aquesta maratoniana jornada a Saragossa, pujàvem al bus a les 8:30 i baixàvem de tornada a Carpesa a les 3:20 del dia següent, a l’inrevés. I és que el Sènior B no va poder superar en cap moment als que ha quedat primers de la lliga regular. Ja en el primer quart varen marcar diferències en sengles entrades per la banda dreta, aprofitant la rapidesa del seu lateral i del seu extrem i posteriors rematades a gol, que deixaven el marcador 2-0 i el partit en clara avantatge per als rivals. Es pogué aguantar la porteria en el 3r i 4t a zero, però els nostres no trobaren diana ni de jugada ni de PC. I en l’últim sospir del partit encara ens colaren un altre gol, per a establir el definitiu 3-0. Cal dir que es jugava amb 3 cadets i 3 juvenils que havien jugat en el partit dels juvenils (quasi la tercera part de l’equip) i que no es jugaven res, puix ja tenien el 3r lloc assegurat.
El mateix es pot dir del partit del Sènior A, que ja tenia la primera plaça de la lliga regular al sac i no es jugava res, i també comptaven en 5 juvenils que acabaven de jugar el seu partit, a més a més, en la primera arribada a porta Robert marcava el 1-0. Per tot això, i perquè ells guanyat encara podien quedar segons, depenent d’altres resultats, els nostres es varen confiar massa i va ser en el segon quart després d’alguns atacs que ens varen empatar.  En la segona part, els nostres començaren dominant i després d’alguns atacs i PC fallats, van ser ells els que altra vegada agafaven el timó del partit i sense tindrà tampoc encert si que tornaven arribar a posar a Pere en perill. Es veia ja que el partit es podria decantar al seu favor, sobretot quan abans d’acabar el 3r quart ens marcaven el 2-1. En l’últim quart va ser una anada i tornada on ells, altra vegada tingueren més encert amb un gol més, deixant el definitiu marcador de 3-1.
En quant als juvenils varen ser superiors en tot  moment al seu rival, hui per hui hi ha diferència de nivell, ells van els últims sense haver guanyat cap partit d’aquesta lliga. En el primer quart, després d’una jugada per la banda on participaven uns quants jugadors de l’equip, era Josep qui inaugurava el marcador. Però després vingueren un munt d’oportunitat errades, arribant al descans amb la mínima diferència d’un a zero. Però la sort canvià al tercer quart amb dos gols de Diego A. En l’últim quart, ells s’estiraren una miqueta i tingueren dues oportunitats, una d’elles transformada en gol, que poc després neutralitzava Juan amb un gol que era quasi com un shoot out, tancant la victòria 1-4.
Als juvenils es queda un partit de lliga regular, on es jugaran el 3r lloc, si no perden contra el Xaloc. Mentre que, el sènior A es juga, els dos caps de setmana següents, el primer lloc de la lliga herba contra el València i el sènior B, el tercer lloc contra el Santomera, Per a tots ells molta sort i AMUNT CARPESA!!!

Comentaris