UNA PLAÇA PER ALS ¼ DE FINAL.

UNA PLAÇA PER ALS ¼ DE FINAL.

El dissabte dia 23-III-19 a les 14:25 h i a les 15:20 h. es van disputar els partits d’infantil masculí al pavelló de la Malva-rosa amb els resultats:
C.H. Carpesa: 2 – C. H. Xaloc 1993: 2
València C.H.: 5 –  C.H. Carpesa: 4

El primer partit, que a priori es podría pensar fàcil de guanyar, no ho anava a ser així, i és que el Xaloc 1993 acabava de perdre per la mínima, 3-2, contra el València, el nostre següent rival, anunciant-nos que la victòria no seria tan clara com en la primera ronda, on se’ls guanyà per 0-5. I això, perquè ells tenien alguns altres jugadors dels d’aquell partit i a nosaltres ens faltava hui Xavi, el màxim artiller de l’equip, encara que ha estat, en la defensa, suplert molt bé per Dani S. I els alevins Ximo i Marcos. En canvi, en començar el partit, en el primer PC a favor, Rafel foradava la porteria inaugurant el marcador. Però el rival pressionava bé i espera les errades i després de tindre nosaltres dos PC més a favor que el porter va parar, aconseguien furtar una bola a meitat camp i muntar el contraatac batent a Guillem, per a l’empat a u i descans. En la segona part els nostres jugadors eixien en ganes de sentenciar el partit i ara era Lucas qui convertia un PC per a posar-se per davant 2-1. Però quan més estàvem atacant una altra errada a meitat camp els servia per a, altra vegada en contraatac, empatar el partit, i deixar el definitiu 2-2 al marcador. Encara havia temps i els nostres han atacat de valent, disposat de 4 PC (foto) més i tenint més oportunitats, tanmateix no ham pogut ja desfer el resultat existent.
El segon partit, al contrari que el primer, es podia pensar que ens anaven a guanyar amb facilitat, ja que, a banda de no comptar amb Xavi, teníem que jugar els dos partits seguits i ells no, però Guille havia mogut bé la banqueta per a descansar als jugadors principals en el partit anterior (el Xaloc 1993 també havia jugat dos seguits i ens havia empatat). Així que, encara que en una entrada per la dreta, fruit d’una altra errada (hui quasi tots les que hi hagut han acabat en gol en contra), i amb un centre inapel·lable ens feien el 1-0, prompte responíem amb una bona  jugada culminada per Ares, per a posar l’empat. Però una altra entrada per la banda ens suposava el 2-1. A continuació erem nosaltres els que entraven a l’àrea i provocàvem un PC, que transformava Dani S. en l’empat a dos (foto). I ja només quedava un minut de la primera part, prou per a què, en una jugada desafortunada en la nostra àrea, trencaren l’empat, en molta sort per a ells, fent el 3-2 en l’últim sospir d’una renyida primera part. Ara bé, en la segona part, els rivals han eixit a pressionar dalt, posant moltes dificultats als nostres defenses per a traure la bola (sabedors que Xavi és l’especialista amb eixa faceta i hui no estava), traient fruit amb dos gols que sentenciaven el marcador. Però els nostres no es rendeixen tan fàcilment i amb tota l’artilleria a la pista, Hugo amb una gran jugada aconseguia el 5-3 i Lucas de PC, en el temps finalitzat, deixava el definitiu 5-4 al marcador.
Malgrat els resultats d’hui encara s’ha aconseguit una plaça per als ¼ de final que es disputarà d’ací una setmana contra el Xaloc per a passar a semifinals i poder classificar-se per als sectors. Això si, per a guanyar es necessitarà de tota la implicació dels jugadors i entrenadors i de tot el recolzament dels pares i aficionats del club. Així que si pots vine a animar i que la tota la força ens acompanye. AMUNT CARPESA!!!

Comentaris