ELS SENIOR DEL C.H. CARPESA GUANYEN Al VALÈNCIA H.C. I ES PROCLAMEN CAMPIONS DE LLIGA


23 - MARÇ - 2019

ELS SENIOR DEL C.H. CARPESA GUANYEN Al VALÈNCIA H.C. I ES PROCLAMEN CAMPIONS DE LLIGA
El C.H. Carpesa venç per 3 gols a zero al València H.C i es proclama matemàticament guanyador de la lliga regular a falta d'una jornada.

Un intens partit. Nervis a flor de pell. La grada plena d'aficionats. Una vesprada d'infart. Un partit a priori molt igualat que els xics del Carpesa van saber conduir fins a una contundent victòria.

Durant la primera part, el primer gol. Un penal-strock de Carles Galiana que l'àrbitre, incomprensiblement va fer repetir, i de nou va tornar a encaixar i pujar al marcador. (1-0) això va bé, però el València no es rendeix i pressionen de forma contundent. La nostra defensa i el nostre porter, una paret. No hi ha qui passe. El València falla diversos penals-córner.

Segona part, penal-corner al nostre favor. Dues torres preparades per disparar. Trau Carles Ros i dispara d'arrastre Jordi (Jorgito) Bellver. Gol. (2-0) això va bé però el partit no s’ha acabat. El València no s'acovarda i contínua una notable pressió. La nostra defensa, una roca.

Finalment, la sentència, el 3-0 ix de l'estic de Roberto Bayarri (el seu millor gol d'aquesta temporada). Jugada des del costat dret traçant una diagonal i penetra en l'àrea. Un llançament de coreà trenca qualsevol esperança del València. El partit està sentenciat amb una contundent victòria de C.H. Carpesa.

Els nostres jugadors ho celebren al final del partit amb el seu tradicional càntic que ressona com les cançons tribals dels Old Blacks.

Comentaris