JORNADA DECISIVAMENT NEGATIVA.

JORNADA DECISIVAMENT NEGATIVA.

El dissabte dia 9-III-19 a les 14 h i a les 16 h. es van disputar els partits d’infantil masculí al pavelló del American School of Valencia amb els resultats:

C.H. Carpesa: 4 – Valencia C.H: 5
C.H. Carpesa: 4 –  C.H. Santomera: 6

Hui era un dia decisiu en el que podíem acaronar el primer lloc del grup o quedar pràcticament relegats al tercer lloc. El que és segur que després de la doble derrota ja no s’opta al primer lloc i encara hi ha una xicoteta possibilitat de quedar en segon lloc (la pròxima jornada no comptarem amb Xavi que estarà de viatge de l’institut), si es guanyen els dos partits, un d’ells front al València, que ara és segon.
Al començar el primer partit contra el València pareixia que tot anava anar rodat, ja que en la primera jugada que Rafel s’interna en l’àrea rival trau un PC que Xavi s’encarrega de transformar en el 1-0. I fins i tot teníem als bessons Galiana d’arbitres dels dos partits, però ni les coses anaven a ser fàcils ni l’arbitratge podem dir que fóra cassola. Prompte es veu que el València anava a per totes posant una forta pressió als nostres defenses que no deixava traure la bola en claredat i no tampoc deixava rodar als mitjos ni als davanters. Total que prompte ens tornen la moneda i en PC al seu favor baten a Guillem que era el nostre porter en este partit i, que malgrat els gols ha tingut una bona actuació. Però els nostres aconseguien entrar a l’àrea i traure tres PC, l’últim transformat altra vegada per Xavi que trenca l’empat al nostre favor, 2-1 i descans.
En la primera jugada de la segona part, ens agafen desprevinguts i entrant per la banda ens marquen l’empat a dos. Però quan intentàvem neutralitzar el resultat, en un contraatac, que pilla a la defensa avançada, ens fan el 2-3 i després d’un PC el 2-4. Tocava remuntar encara hi havia temps, i com no podia ser d’altra manera Xavi de PC escurçava el marcador 3-4. Els nostres es llancen a l’atac amb totes les forces per a empatar, però el que passa és que aprofitant la pujada dels defenses, en un altre contraatac ens acaben de rematar amb un 3-5. Quedava ja poc de temps i encara els nostres jugadors seguiren intentant-ho, fins que amb el temps acabat, en un altre PC, Xavi feia el seu 4t gol, deixant el resultat final en un 4-5.
Després del resultat del partit anterior, tocava ara guanyar si encara es volia aspirar a ser primers de grup. Però com sol passar les necessitats de guanyar poden ser contraproduents, com així ha sigut. I el començament del segon partit semblava el començament del segon temps del partit anterior, en un tres i no res ja portàvem 3 gols al coll i la moral començava a minvar en les nostres files. S’abusa de les passades pel centre per anar directe a la porteria rival i Guille es desesperava a la banqueta, sobretot després d’haver demanat un temps per a corregir les errades. S’havia tingut un bon grapat de PC que els contraris tapàvem molt bé (foto) i no deixaven inaugurar el nostre marcador, fins a que Jordi arreplegava una passada llarga en l’àrea fent el 1-3, per a arribar al descans.
En la segona part tocava remuntar, però això hui era contraproduent perquè igual que en la primera part, ens caient 3 gols com si res en la nostra porteria, coberta en aquest partit per Aleix. Encara quedava més de la meitat de la segona part, però ja pareixia una tasca impossible, ara era quan els nostres començaven a funcionar com saben, a rodar la bola, a fer bones passades, a entrar per la banda. En una d’aquestes entrades Hugo remunta la línia de fons i fa el 2-6, després Jordi rep una passada des de la banda i no perdona per al 3-6 i per últim, ens entrà, al final, un PC, també de Xavi, fent el 4-6 i ja no quedava temps de res més.
Molt diferent és l’ànim després d’aquesta jornada al que havia en la jornada anterior, però hi ha que seguir lluitant. AMUNT CARPESA!!!


Comentaris