INFANTIL FEMENÍ SALA UNIVERSITAT D'ALACANT

INFANTIL FEMENÍ SALA 
UNIVERSITAT D'ALACANT 
San Vicent del Raspeig 


12:00 h Xaloc 1 - Carpesa 1 
Partit molt emocionant en el que les xiques del Club de Hoquei d Carpesa han estat a l'altura en joc i esforç des del primer minut de partit. 
Uns xicotets ajustos en el sistema defensiu del Carpesa ha desbarat el sistema ofensiu del Xaloc. El Carpesa s'ha convertit en una muralla defensiva. A més a més, sobre tot en la primera part, els llançaments a porteria han sigut molts però la bola no estava per entrar. 
Un partit de molta qualitat i intensitat per part dels dos equips i que fica molt emocionant el final de la lliga de sala. 
Necessitem i reclamen el suport de tota l'afició del Club de Hoquei de Carpesa en els seus últims partits el proper dissabte en el American School de Puçol. 

13:00 San Vicent 1 - Carpesa 5 

Ha començat marcant l'equip del San Vicent però de seguida, les jugadores del Club de Hoquei del Carpesa han reaccionat en bloc tot i l'esgotament físic després del partit contra el Xaloc. 
Podem veure un video on s'observa el caràcter lluitador de totes les membres de l'Equip 

Enhorabona Andrés 

Este cap de setmana, l'equip femení infantil de hoquei de Carpesa, ens ha deixat un bon sabor de boca de cara als partits finals a l'American School. 
Esperem veure a tota l'afició de la mateixa manera que les xiques no han faltat en altres ocasions.Comentaris