SUBCAMPIONAT DE SALA  PELS PAPIS I LES MAMIS FENT UN PAPER MOLT DIGNE

RESULTAT: CH CARPESA 3 (5) : 3 (6) CH XALOC
CAMP DE TARONGERS SALA
CATEGORIA: PAPIS


Gran Final la viscuda el diumenge dia 24 de febrer al camp de sala de Tarongers. Ni el millor guionista podia haver imaginat el que es va poder veure a la pista.

Els nostres Papis tenien sota pals José Alberto "Arkonada" qui va fer un partidàs. Rafa, Raul a la defensa, Fer i Figa a la mitja i Germán, José Juan i Jose a la davantera.

El Xaloc eixia apretant i es va posar amb un 2 a 0 favorable als 10 minuts, però els Blaus van poder reduir distàncies amb un shoot out executat magistralment per Germán, el nostre gran Chamán.
A la segona part als pocs minuts el Xaloc va aprofitar un shoot out per fer el 3 a 1. Només quedava remar. Es va demanar un temps mort i l'equip va demostrar una millora. Gràcies a les parades d'Arkonada i el gol de Figa a soles s'estava a un gol d'aconseguir l'empat. Quedaven 2 minuts i la pilota no volia entrar fins que a l'última jugada del partit l'àrbitre va castigar amb un shoot out una falta a Figa que va volar a terra. Va ser pitar la pena i de seguit el final del temps reglamentari. O la piloteta entrava o adéu al partit. Figa agarra bola i GOL! Tot el Carpesa embogint d'alegria abraçats!!!!
Semblava la final Olímpica, plena d'èpica.

Ja a soles quedava saber el guanyador amb una tanda de 3 shoot outs per cada equip. Germán Fer i Figa van ser els voluntaris apoiats pels companys.

Molta tensió per acabar la tanda empatats a 2. El reglament indica que en cas d'empat s'han de fer rondes de 3 shoot outs "ad infinitum" fins que un dels equips guanya.

Van haver de fer-se 3 rondes per acabar perdent la final.

Però el millor havia d'arribar! Tot Carpesa que hi havia a la pista va entrar al camp a fer salts d'alegria i a fer un corro com si haguéssim guanyat l'or olímpic tot i no haver guanyat. Xé tu, i quin club més gran!!! Sense paraules. Després de rebre les medalles de plata, els jugadords van fer el passadís de Campions al Xaloc. Gran gest! 

També felicitar al Xaloc pel gran joc i la victòria final.

RESULTAT: CH CARPESA 0 : 5 CD GINER DE LOS RIOS
CAMP DE TARONGERS SALA
CATEGORIA: MAMIS

Les Mamis disputaven el seu últim partit de la temporada contra el segon millor equip. El joc de les nostres va ser fluid encara que a la mitja part perdien per 2 a 0.

A la segona part Miquel va fer els ajustos necessaris per a intentar tenir més opcions de gol i evitar els errors que donaven facilitats a les jugadores verdes per a provocar shoot outs.

Les nostres van poder estrenar el marcador amb clares ocasions i un parell de shoot outs però la pilota no va entrar.
Al final Giner va guanyar per 5 a 0.

Des d'ací felicitar a les MAMIS per tot l'esforç demostrat al camp i als entrenaments. Recordar que van estar a punt de guanyar a les campiones del València i el Xaloc, perdent ambdós partits per la mínima. Partits jugats contra Mamis que porten més de 5 anys entrenant. Per tot açò, AMUNT MAMIS i AMUNT CARPESA!

Comentaris