PAPIS I MAMIS MILLOREN EL SEU JOC

PAPIS I MAMIS MILLOREN EL SEU JOC

RESULTAT PAPIS: CH CARPESA 0 : 0 XALOC
RESULTAT MAMIS: CH CARPESA 1 : 2 VALENCIA CH - B
CAMP DE TARONGERS SALA
CATEGORIA: PAPIS I MAMIS

Diumenge 27 de gener els PAPIS començaven la lliga de sala mentres que les MAMIS jugaven el seu segon partit després de la seua gran actuació contra el Xaloc perdent per la mínima.

El PAPIS van començar a jugar amb totes les MAMIS i familiars animant a l'equip. El partit va ser molt igualat i els porters van destacar aturant totes les oportunitats d'ambdós equips. Santi va ser una muralla i Joan, porter del Xaloc també es va treure el graduat. 0 a 0 i a pensar en el pròxim partit diumenge 17.

Per la seua banda les MAMIS s'enfrontaven a un Valencia CH - B. Amb un elevat nivell de joc les nostres carpesanes posaven tot el seu coratge per a contenir les jugadores que porten molt més de temps jugant i entrenant. La sopresa va aplegar quan Sabrina va marcar en jugada de shoot out. La bogeria es va apoderar de les nostres MAMIS celebrant el gol. A la represa el Valencia CH - B empatava i en un shoot out pitat en contra molt dubtós l'equip contrari s'avançava al marcador.

Després d'anar guanyant i veure com als últims minuts el partit es decidia a favor de l'equip contrari, els ànims van decaure. Tot i així les MAMIS han d'estar ben orgulloses d'haver-li plantat cara a tot un VALENCIA CH.

Destacar la gran afluència en l'entrenament a l'endemà de partit. Som un Gran club.

AMUNT CARPESAComentaris