ENCETEM LA LLIGA DE SALA AMB DOBLE VICTÒRIA.

ENCETEM LA LLIGA DE SALA AMB DOBLE VICTÒRIA.

El dissabte dia 23-II-19 a les 10 h I  a les 11 h. es van disputar els partits d’infantil masculí al pavelló de Santomera amb es resultats:

C.H: Santomera: 2 – C.H. Carpesa: 3
C.H. Xaloc 1993: 0 –  C.H. Carpesa: 5

Després de la lliga d’herba i del campionat sub-14 (enhorabona als nostres Xavi, Hugo, Lucas i Dani S. per el subcampionat) comencem la lliga de sala amb doble victòria, important per a buscar ser primers de grup on segurament tindrem que lluitar amb l’altre equip que falta d’este grup, el València. Però queden molts partits encara per això i anem a anar partit a partit.
Ara tocava primer enfrontar-se al Santomera que com nosaltres només tenia un canvi, però això si, ells si que tenien porter i nosaltres no. Per això que hem jugat amb Xavi com a porter-jugador, que clarament estava en desavantatge quan tocava parar un PC, en contra nosaltres disposaven d’un jugador de camp més per a pressionar en tota la pista i no deixar que s’aproparen a la nostra àrea.
En la primera part després d’un minuts de tempteig i de posicionar-se en la pista de sala, hem començant des de la defensa a projectar passes als davanters, que no han pogut materialitzar amb gol. Ha sigut en una entrada de Rafel per banda que s’ha aconseguit un PC que ha transformat Xavi en el 0-1. Després de tindre un altre PC  a favor però este no transformat, han sigut ells els que han disposat d’un que no han desaprofitat, front a no tindre un porter. Empat a u i descans.
En la segona part hem controlat bé que no s’acostaren a l’àrea i en jugada per l’esquerra Dani S. passa a Lucas que posa per davant als nostres 2-1. Després de fallar un parell de PC, i ja quan faltaven 5 minuts han arribat a la nostra àrea i un tir el desvia amb el peu Lucas pintant els arbitres stroke, que sense oposició han convertit amb el 2-2. Havia que posar-se les piles i ha sigut en l’última jugada del partit que s’ha aconseguit PC transformat per Xavi en el definitiu 2-3, quan ja havia sonat la botzina.

El segon partit, encara que el rival tenia els dotze jugadors alguns d’ells es veia que eren alevins i que el nostre equip era netament superior, com així ho demostra el marcador final.
En la primera part prompte han tingut un PC a favor que altra vegada Xavi ha transformat en gol, 0-1.  Després d’algunes entrades per la dreta d’Hugo, el gol ha vingut per l’esquerra combinació de Jordi i Lucas no perdona 0-2. Encara Xavi venint des de darrere posava al descans el 0-3.
En la segona part més cansats i ja veient que el partit estava encarrilat ha deixat que els contraris s’acostaren a l’àrea i ens tragueren un PC que Rafel ha aconseguit parar. Després un altre PC a favor transformat per Xavi en 0-4. I l’últim gol ha sigut la jugada més elaborada i bonica del partit on han intervingut pràcticament tots els jugadors des de la defensa passant-se-la fins a que Lucas ha colat el definitiu 0-5.
Ha continuar treballant per arribar al més alt possible en esta lliga. AMUNT CARPESA!!!

Comentaris