ACABEM LA LLIGA AMB UNA GRAN VICTÒRIA.

ACABEM LA LLIGA AMB UNA GRAN VICTÒRIA.

El dissabte dia 2-II-19 a les 9:30 h. es va disputar el partit d’infantil masculí al camp de Beteró amb el resultat:

València C.H: 3 – C.H. Carpesa: 5

Era l’últim partit de la lliga herba i amb la línia de joc que porta l’equip, s’ha acabat la lliga amb una treballada victòria sobre el rival al que li disputàvem la tercera posició de la classificació. Ha sigut un gran partit, com a colofó a la progressió que ha tingut l’equip al llarg d’esta lliga.
Començava el partit amb una gran  pressió rival, necessitaven guanyar per aconseguir arrabassar-nos la tercera posició, i així tenien un parell d’atacs dels seus jugadors ràpids que no trobaven porta. Però va ser en una intercepció de la bola del seu jugador gegant Miguel (quasi 1,80 d’alçada) que des del mig camp se’n anava per cames de tota la defensa, es plantava dins de l’àrea i amb un tir fort i ras aconseguia el 1-0, fent il·lusionar-se a l’equip rival. Però els nostres no s’anaven a acovardir així com així i prompte començaren a mostrar el bon joc que han estat assolint en els darrers partits, tenint el control de la bola, fent bones passades i obrint el camp i així arribaven amb perill a la porteria contraria, sempre tres o quatre dels nostres jugadors, sent Hugo, en un d’eixos atacs, el que inaugurava el marcador, posant l’empat a u. Va durar poc l’empat, perquè altra vegada arribant amb molts jugadors a l’àrea, Lucas davant de la porteria no perdonava (foto), i posava per davant al Carpesa, 1-2 i final del primer quart.
S’havia parat la primera envestida del rival, però al començar el segon quart tornaven a llançar-se a per nosaltres amb força. Ara eren els nostres defenses capitanejats per Xavi i això si, amb la col·laboració inestimable dels altres jugadors, els que paraven una i altra vegada els atacs rivals. Tornàvem a dominar el partit i fruit d’aixó en un atac conduit per Hugo que des del mig camp s’introduïa per la banda centrava i a boca de canó rematava Daniel Moya, 1-3. A continuació els arbitres, els bessons Galiana, xiulaven la mitja part.
El tercer quart va ser una continuació del final de la primera part, amb domini nostre, bon joc i bones ocasions que se’n anaven fora per poc, fins que arriba el segon gol d’Hugo, era ja el 1-4.
Només començar l’últim quart, era ara Lucas (que junt a Hugo  han acabat com a màxims golejadors de l’equip) el que feia el segon del seu compte, des de vora àrea caient rematava amb força i deixava el marcador en un contundent 1-5. A partir d’eixe moment, els nostres es relaxaren una miqueta, veien ja guanyat el partit, i és quan el rival tingué les millors ocasions, una d’elles en una entrada oer la banda i centre que només tingueren que introduir dins la porteria, per al 2-5, i una altra, dels pocs PC que hi hagué al partit, vàrem posar el definitiu 3-5 maquillant el marcador final del partit.
Enhorabona a tots els nostres jugadors per la temporada que han realitzat i al nostres entrenadors, sobre tot a Guille, per la bona tasca i el resultat obtingut. També donar la felicitació als jugadors convocats per a formar part de la selecció sub-14, Xavi, Hugo, Lucas i Dani S.
Ara toca preparar la lliga de sala on es pot igualar i qui sap si millorar el paper que s’ha fet en esta d’herba. AMUNT CARPESA!!!
Comentaris