VICTÒRIA I CAP AL TERCER LLOC!

VICTÒRIA I CAP AL TERCER LLOC!

El dissabte dia 26-I-19 a les 12:30 h. es va disputar el partit d’infantil masculí al camp de Beteró amb el resultat:

C.H. Carpesa: 5 – C.H. Xaloc 1993: 0

El partit de hui, que per el resultat sembla un passeig militar, ha sigut més difícil de traure del que reflecteix el marcador. Però els nostres dos entrenadors del partit, el titular Guille i el seu ajudant Eddy, han sabut fer un bon plantejament que els jugadors han dut a la pràctica amb molt bona nota.
El rival ha començat jugant molt bé al contraatac, aprofitant la rapidesa del seus extrems i tenint en compte que nosaltres no acabàvem d’arribar a la porteria amb claredat. Això si els hem avisat en un parell de tirs allunyats, un de Jordi i un altre de Dani S. que se’n han anat fóra per poc.
En el segon quart és quan s’ha notat la superioritat dels nostres, no només pels 3 gols marcats si no perquè el nostres han dominat i no han deixat que els contraris arribaren pràcticament a vora l’àrea. El primer gol ha sigut una cavalcada per la banda dreta des de la defensa de Rafel que ha centrat per a què rematarà Jordi. El segon el va fer Lucas en jugada venint des de fóra de l’àrea i rematant amb força i el tercer va ser una jugada embolicada en l’àrea que l’oportú Jordi va introduir cap a dins. Mitja part 3-0.
Semblava que ja estava tot fet, però res més lluny de la realitat, estava clar que no anaven a baixar els braços i anaven a posar-nos difícil guanyar. Però en eixe moment tocava jugar al contraatac i quan més ens atacaven fruit d’un d’ells, arribava la bola a Lucas que de voreta àrea va fer un push que entrava per l’esquadra, fent el 4-0.
L’últim quart va ser com l’anterior, la tàctica del contraatac, defenent-se bé i Guillem parat els pocs tirs que anaven per dins de la porteria. I també en un contraatac aprofitant la rapidesa dels nostres davanters, Jordi feia hattrick en el seu compte i el definitiu 5-0.
Esta victòria junt a la derrota del València, ens porta momentàniament a la tercera posició a falta, en l’última jornada, de l’enfrontament directe contra el mateix València (que farà espurnes!), per a jugar-se definitivament eixa tercera posició. Això si, els nostres l’afronten en el bon ànim que dóna el remuntar posicions i haver-los ja guanyat fa dos jornades. Malgrat això, cal eixir concentrats i no refiar-se, perquè una victòria si que ens ompliria de moral per a afrontar de la lliga de sala. AMUNT CARPESA!!!Comentaris