HISTÒRIC DEBUT DE LES MAMIS

HISTÒRIC DEBUT DE LES MAMIS

RESULTAT: CH CARPESA 0 : 1 XALOC
CAMP DE TARONGERS SALA
CATEGORIA: MAMIS

Era dia de nervis per les MAMIS del Club d'Hoquei Carpesa. Debut en competició oficial organitzada per la FHCV en la que participen a part del nostre estimat club, els 3 equips del cap i casal.

Hi van haver membres de l'equip i acompanyants que van quedar per a dinar a les mateixes insta·lacions de Tarongers i fer gran comboi. El partit es jugava a les 16h del 13 de gener de 2019. Per sort feia un dia assolellat.

Les mamis s'enfrontaven a un experimentat conjunt, el Xaloc on no hi falta la qualitat valenciano-argentina amb molta més experiència que les nostres xiques. Els primers deu minuts van ser equilibrats i amb dos shoot outs que la portera del Xaloc va aturar. Al temps mort, demanat pels entrenadors Figa i Miquel, les cares de cansanci també mostraven indicis de felicitat. S'estava jugant de tu a tu. Les pors i els nervis que hi podien haver havien escampat. La primer part es va acabar amb el resultat inicial.

A la banqueta a soles hi havia un canvi i açò dificultava mantenir el rigor tàctic i les marques dona - dona. Tot i així les nostres jugadores no van deixar de lluitar cada pilota.

Als 5 minuts de la represa el Xaloc va avançar-se amb un gol de shoot out després que Raquel parés el primer xut i quan quedava poc més d'un segon per esgotar els 8 reglamentaris de la jugada.
Tot i així els ànims eren molt positius i es van tenir ocasions per a poder fer l'igualada. Malhauradament el gol no va aplegar i haurem d'esperar a una nova jornada per a poder celebrar el primer gol de les MAMIS.

Per acabar destacar la revelació de la temporada, Raquel. Va fer una tasca immaculada. Va parar tots els xuts a porteria en els 40 minuts de partit i tot gràcies també a l'esforç tenaç de la dupleta defensiva amb Sabrina i Isabelle que evitaven contres perilloses de les granes.

Gran treball de Mila, la kaiser del mig camp, la força d'Ana, Míriam, Isa i Amparo al davant, robant gran quantitat de pilotes gràcies a la pressió en forma de V.

Per finalitzar agraïr el suport incondicional de les persones que en tot moment van animar a les nostres campiones. Gran jornada per a recordar. Amb aquesta s'inicia una nova pàgina daurada en el nostre estimat club.

Pròxima oportunitat per verure l'evolució de les nostres MAMIS: Dissabte i diumenge dies 19 i 20 de gener al camp de Tarongers en el Torneo de Promoción de la Hockey Pro League.

AMUNT CARPESA!
Comentaris