DERROTA PREVISTA

DERROTA PREVISTA

El diumenge dia 20-I-19 a les 15 h. s’ha disputat el partit d’infantil masculí al camp de Tarongers amb el resultat:

C.H. Carpesa: 2 – C.H. Xaloc: 8

El resultat d’hui, encara que pot semblar una desfeta, ha sigut una derrota prevista en el guió que el cos tècnic del club fa al principi de temporada, i més tenint en compte que el rival ha estat guanyant amb contundència a tots els equips als que s’ha enfrontat (és l’únic equip invicte de la competició i no només això, és l’únic equip que porta diferència de gols en positiu, ni més ni menys que +61!!!).
I és que no s’hagen esforçat els nostres jugadors, però prompte quan ens han marcat els dos primers gols, en dos de jugades calcades per la banda dreta, anant-se’n per cames i de centre, on arribaven tres jugadors per a rematar per un o dos dels nostres defenses, ha començat a sobrevolar-los l’ombra de la pallissa per damunt del seus caps.
Amb el 0-2 començàvem el segon quart, però ací  el nostre entrenador (hui era Pere, perquè Guille estava en el sector dels sèniors) ha sabut insuflar-los l’ànim suficient per a plantar cara, almenys en aquest quart. Així, desprès de marcar-nos el tercer gol i amb una jugada de Xavi que tallant des de la defensa arribava a l’àrea rival i servia una passada a Dani S. per a què rematara a plaer fent el 1-3 i deixant el quart amb taules.
Esperonats per el gol, la segona part l’encetàvem dominant i tenint tres ocasions clares,  amb dos tirs forts a vora de l’àrea d’Hugo, que se’n va anar llepant el pal,  i de Dani S, que va parar el porter, i un contraatac, amb superioritat de tres davanters front a un defensor, que no saberen acabar satisfactòriament. Però el Xaloc no estava disposat a rebre més incursions a la seva àrea i el millor per a parar-les era muntar dos contraatacs seguidets i fer-nos dos gols més, deixant el marcador al final del tercer quart en un contundent 1-5.
Així que en l’últim quart ja els nostres baixaven definitivament els braços al veure impossible la remuntada. El Xaloc, simplement continuat amb el seu joc, ens marcava tres gols més, perquè ara entraven més fàcilment a l’àrea i encara podien haver marcat algun més si no fos per Guillem que ha desbaratat amb un parell de bones parades. L’última jugada del partit ha sigut un PC al nostre favor on l’àrbitre ha assenyalat la fi del partit i  on els jugadors del Xaloc es retiraven de la porteria deixant sol al seu porter i quasi deixant-nos marcar (sembla que per a què no es lesionarà cap jugador per al partit següent, ja que no tenien cap canvi). L’ha marcat Lucas després de que Xavi  regatejarà al porter, deixant el definitiu 2-8 al marcador.
Hi ha que recuperar-se prompte per a afrontar els dos importants partits que ens queden. Si es guanyen els dos (pot ser que guanyant el primer i només empatant el segon), ens quedariem en una meritòria tercera posició de la lliga d’herba. AMUNT CARPESA!!!
Comentaris