SOPAROT D'HIVERN DEL CH CARPESA
Dissabte dia 1 de desembre 2018

Gran èxit de participació en el sopar d'enguany de Nadal amb 93 assistents que van acudir a la piscina de Carpesa per al Sopar de Nadal del nostre estimat club. Des de les Mamis i Papis, equips Seniors, juvenils, cadets, infantils i algun que altre aleví.

Després de les primeres cervesetes a peu de barra, la gent va agafar posicions a taula per a disfrutar dels entrants i bocates. Jugadores, jugadors, mares i pares i acompanyants ompliren la sala de rialles, crits i aplaudiments.

A part del menjar i la bona companyia vem poder disfrutar d'un Trivial amb 13 preguntes relacionades amb el club en el que van participar 20 equips formats per 4 persones. Al final va guanyar qui havia de guanyar, el nostre presi, TONGO?

Seguidament es va passar als reconeixements per part del club als diferents equips i a les persones que empenyen amb força per a fer créixer el CH Carpesa, amb un gran Andrés com a "speaker" i "showman".

Per acabar-ho d'amenitzar el DJ va iniciar una exitosa sessió per a no parar de ballar. Gran respresentació de Mamis i Papis van tancar el local a altes hores de la nit ;)

Felicitar a les organitzadores i organitzadors del gran sopar d'enguany.
Xé tu, quin gran comboi!

L'any que ve a superar-se!


Comentaris