LES MAMIS MILLOREN A PASSOS DE GEGANT

LES MAMIS MILLOREN A PASSOS DE GEGANT
CAMP DE TARONGERS
DIUMENGE 2 DE DESEMBRE DE 2018
PARTITS AMISTOSOS

Raquel SELECCIÓN!
Raquel SELECCIÓN! 
Raquel SELECCIÓN!
I és que la nostra portera va fer un treball digne d'enmarcar parant tot el que li venia.

Les Mamis aconseguien disputar partits en un triangular amb jugadores del nostre CH Carpesa, Valencia, Giner i Xaloc. Juanjo i Figa van maniobrar per a fer 3 equips i poder disputar partits de 10 minuts per a que un dels 3 equips descansés. En total es van jugar 8 partits. Les carpesanes Raquel, Sabrina, Amparo, Míriam i Ana Vanesa, anaven en un equip reforçat per Marian (Giner) i el trio Mila, Alicia  i Rita del València.

Figa va fer d'àrbitre - entrenador apoiat en banda per Desi, German i altres papis que ajudaven a fer els canvis i a corregir errors tàctics entre partit i partit.

Després d'un primer partit amb alguns errors que donaven facilitats de contraatac, les nostres jugadores van reduir les errades de passe i començaren a jugar per bandes aplegant en més d'una ocasió a àrea rival. La solidesa defensiva fonamentada amb la muralla saguntina de Raquel i la solidesa de Sabrina, Rita i Alicia, aconseguien connectar amb l'explosió d'Ana Vanesa, Mila i les penetracions per banda d'Amparo, Míriam i Marian.

L'ambient distès va afavorir emplaçar una nova jornada per a disputar partits el pròxim dia 23 de desembre.

Des d'ací agraïr els ànims dels Papis que no van parar d'animar a les nostres jugadores i una prompta recuperació del genoll d'Isabel
Amunt Mamis, Amunt Carpesa!


Comentaris