LES MAMIS JUGUEN UN 11 Vs 11

LES MAMIS JUGUEN UN 11 Vs 11
CAMP DE TARONGERS
DIUMENGE 23 DE DESEMBRE DE 2018
PARTITS AMISTOSOS

Amb la idea d'acomiadar l'any, les Mamis del Carpesa participaven en els partits de patxanga que juntaments amb altres Mamis juguem els diumenges.

Després d'algun que altre gran àpat, a les Mamis els aniria bé estirar un poc les cames.

Les xiques del València formaven un equip i donat que eres 10, Juanjo i Figa van decidir que donat que el camp gran de Tarongers estava lliure, intentar que juguessin totes les xiques. Les carpesanes per la seua banda junt amb 5 del Xaloc feien l'altre equip.

El primer quart va ser un atac i gol de les valencianes. Sabrina no parava de treure pilotes de fons i és que les nostres Mamis era la primera volta que jugaven amb tot el camp per a elles! El segon quart, però, després de descansar i comentar situacions del partit, les jugadores van millorar la conducció de pilota gràcies al seu posicionament i el quart va ser molt igualat. Les nostres mamis van tenir tres clares oportunitats però les davanteres no van encertar davant de la portera.
El tercer i quart quart de 10 minuts cada un, va ser també igualat i tot i que no es va aconseguir marcar, es pot dir que les Mamis van fer un partit molt digne. Llàstima que la pilota no entrés!

Destacar el gran treball com a central de Sabrina que ja s'ha guanyat la posició! Isabelle de lliure també ajudava a la treta de pilota i en tasques defensives. Ana Vanesa, Mila i Míriam no van parar de pressionar i aconseguien fer jugades de contraatac molt meritòries. Raquel a soles va encaixar dos gols en els 45 minuts de partit i si el cronista no recorda malament els 2 van ser de shoot out.

Agraïr a l'entrenador del València, Juanjo, el bon ambient i la possibilitat d'anar agarrant minuts de partits per a les nostres marqueses.
I també agraïr com no, l'empenta de Feli, Pilar, Silvia, Xusa i Ana del Xaloc que van lluitar cada pilota com per ajudar a l'equip.

Només queda desitjar un Bon Any 2019 a totes i tots.
Amunt Carpesa!

Comentaris