GRAN JORNADA DE SALA DELS SENIOR. DOS PARTITS DUES VICTÒRIES

15 – DICIEMBRE – 2018

GRAN JORNADA DE SALA DELS SENIOR. DOS PARTITS DUES VICTÒRIES

El C.H.CARPESA BLAU venç per 2-1 al Honigvögel i per 7-6 al Salduie.

 Aquest dissabte, 15 de desembre del 2018, els d'Andrés Vallés ens han delectat amb una veritable Simfonia d'hoquei sala. Si fa uns mesos ens entrevistaven per a un muntatge teatral denominat "Carpesa en Peu d'Art", ara ho hem entès. L'hoquei sala és com una Simfonia en la seua més alta expressió, almenys aquest dissabte ho ha estat. El C.H. Carpesa s'ha comportat com la Simfònica de Viena sota la direcció del nostre Herbert von Karajan particular, Andrés Vallès.

 El partit contra el Honigvögel, en què vam vèncer per 2-1, va ser com el "Llac dels Cignes" de Txaikovski, on els de Carpesa ballaven a l'uníson buscant el forat per fer el gol, que va arribar com no podia ser d'una altra manera a un desenllaç captivador on no cabia altre resultat més que la victòria.

 El següent partit contra el Salduie, va ser més com una Simfonia de Beethoven, on la força i intensitat de les notes indicaven la duresa del partit en tots els seus extrems, portant-nos al final a un resultat favorable de 7 a 6, que sonava a la graderia com l'Oda de l'Alegria, el popular Quart Moviment de la més que coneguda Novena simfonia del compositor.

 Una gran Jornada d'Art. L'art de l'Hoquei Sala del C.H.Carpesa.

 AMUNT CARPESA. SEGUIM AIXÍ.

Comentaris