infantil masculí REPETIM EQUIP, REPETIM VICTÒRIA

REPETIM EQUIP, REPETIM VICTÒRIA

El dissabte dia 24-XI-18  a les 12:30 h. s’ha disputat el partit d’infantil masculí al camp de Tarongers amb el resultat:

C.H. Carpesa: 6 – València C:H. 1922: 2

S’enfrontàvem a l’equip que en la 2a jornada havíem guanyat ja per idèntic marcador, podem dir que repetim equip i repetim victòria. I com en aquell partit els nostres han acabat imposant-se amb claredat.

El primer quart va ser una lluita per a veure quin equip es feia amb el control del partit, es veia que el contrincant no anava a permetre que li guanyaren fàcilment, com va passar a l’altre partit, i amb bona pressió aconseguí anul·lar als nostres jugadors d’atac i disposaren d’alguna oportunitat i un PC que no col·laren, arribant amb taules.

Però va ser en el segon quart quan es comença a dominar, amb un joc directe i al primer toc i després d’un parell d’atacs nostres, en una jugada embolicada en l’àrea, Lucas agafava la bola i es colava pel mig rematant per a encetar el marcador. No tardà molt en vindre una altra jugada per la banda del mateix Lucas que centrà i Dani S. només tingué que, a boca de gol amb el porter batut, introduir la bola (foto). S’encarrilava el partit, però el València no estava disposat a rendir-se i ens escurçaven distàncies amb un gol de PC., arribant al descans amb 2-1.

Va ser el tercer quart quan arribà la festa dels gols: primer Hugo, amb un gran remat “de coreà”, que va tindre contestació immediata per part del València en un tir que semblava havia sigut des de fora de l’àrea, però que l’àrbitre, més a prop de la jugada, donà per vàlid. Era el 3-2, a partir d’ací ja el domini nostre va ser continuat, arribant el 4-2, segon de Lucas, explotant la seua rapidesa, en un contraatac on arribava davant del porter fent-li un “canyo”. El 5-2 va ser un de PC amb una passada a Rafel que entrava de segona línia i introduïa la bola (foto). I el 6-2 definitiu el va transformar Hugo, segon per a ell, després d’una altra bona jugada per la banda dels destacat del partit d’hui, Lucas, que centrava per a que marcara a plaer.

En l’últim quart no es va moure ja el marcador, però continuaren les oportunitats clares, de Jordi, Xavi ,Lucas,... però no s’estigué tan encertat de cara al gol, si no podria haver hagut en un resultat molt escandalós  i és que el rival ja havia vist que no podia remuntar.
Després dels resultats favorables i el bon joc desenvolupat pel nostre equip ens toca confirmar-ho el proper cap de setmana en l’important xoc contra el Sant Vicent i revenjar-se de la derrota soferta en la primera jornada.

Donar l’enhorabona als nostres jugadors Xavi i Lucas que han estat convocats, un en la llista oficial i l’altre com a invitat, en el PNTD Sub-13 que tindrà lloc el proper cap de setmana en Beteró i que acaba just abans del partit contra el Sant Vicent, que arriben a temps!!!
Comentaris