GERMAN, EL NOU "CHAMAN" DELS PAPIS

RESULTAT: CH CARPESA 3 : 3 XALOC
CAMP DE TARONGERS
CATEGORIA: PAPIS

"Esta noche soñé que empatábamos con el Xaloc" deia German al grup de Wass App dels Papis i Mamis. Començava el diumenge 18 de novembre amb una gran visió i els companys i companyes ens animàvem i dèiem que anàvem a guanyar!

El Xaloc es va proclamar campió l'any passat. Son jugadors que estan entrenant des de fa més d'un parell d'anys. Però açò ja ho sabíem. Miquel comptava amb 4 canvis i el Xaloc amb un menys cosa que a les acaballes del partit es faria notar. El partit va ser igualat. El Xaloc va avançar-se al marcador en una cantada defensiva. Els carpesans no van baixar els braços i van tenir unes 6 jugades clares per a marcar qüasibé seguides. Cal remarcar la pilota al pal d'Alonso que hauria estat el gol de la jornada.

A la segona part l'equip va eixir enxufadíssim i als 30 segons Desi va disparar com els bons davanters, sense parar la bola, directa a barraca igualant el marcador. El partit es va posar molt igualat i es podia sentir la tensió. El partit avançava travat, amb constants faltes per ambdós equips. El Xaloc entrava amb massa facilitat a l'àrea i provocava shoot outs. Santi en va salvar un però en el segon el Xaloc es va tornar a avançar i en la següent jugada els líders feien una jugada de pissarra marca de la casa i establien l'1 a 3 a falta de 10 minuts pel final.

Miquel anava fent canvis per dosificar els jugadors i semblava que el Xaloc cada volta estava un poc més cansat que els blaus. El millor encara havia d'aplegar. En una contra l'àrbitre pita un shoot out a favor nostre i German retalla el porter amb molta sang freda fent entrar la pilota. La remuntada era possible! Faltava el moment estelar del nostre "pichichi", el Desi, que anava molt enxufat. Pilota per Rafa que obra a banda dreta, Alonso que la posa a l'àrea i Desi que la torna a ficar dins al primer toc! No s'ho creia!!! Va córrer a abraçar-se als seus familiars i més content que unes pasqües.

Al final resultat de 3 a 3 al camp de Tarongers de València.

Gran treball dels jugadors, de les mamis animant i de Miquel fent els canvis, sabent tocar, en cada moment, la tecla per a trobar solucions.

Final de la 1era volta amb una victòria, un empat i una derrota. Molt bon balanç!

Amunt Carpesa!

https://www.youtube.com/watch?v=pE9SNteWNGI


Comentaris