VICTÒRIA DE TOT L’EQUIP


El dissabte dia 27-X-18  a les 10 h. s’ha disputat el partit d’infantil masculí al camp de Tarongers amb el resultat:

València CH 1922: 2 – C.H. Carpesa: 6

El partit començava molt bé perquè amb un atac per la banda de Lucas que arribava a la ratlla de fons i centrava per a què Daniel Moya rematara dins, 0-1. 

Després i, poc a  poc, s’ha anat desplegant un joc on es feien bons passes entre tots els jugadors, plantant-se molt bé al camp i no deixant que el contrari  ens remuntara, arribant al final del 1r quart.

En el segon quart hem continuant treballant amb la mateixa línia, però sense poder arribar a la porteria amb precisió i després d’un parell de PC en contra, ben neutralitzats per el nostre porter Guillem, en un cas i en la defensa (foto), per l’altre s’arribava al descans.

Ha sigut en la segona part, coincidint amb la pluja que ha caigut ja fins al final del partit, quan han vingut les millors ocasions i, com a conseqüència també la pluja de gols. Només començar i a l’eixida d’un PC, gol de Xavi (foto). En la següent jugada Ximo talla en defensa una bola passa a Lucas que se la passa a Jordi, en posició de “palomero” i bat al porter. Després d’un altre PC, ara era Lucas qui aconseguia transformar en gol, 4-0 i final del 3r quart.

I com hui era el dia de traure rendibilitat dels PC, ja tocava!, només començar el 4t i definitiu quart, segon gol de Xavi. Ja teníem una maneta i clar, després del gran esforç, hui només teníem un canvi front als 6 reserves que tenia el Valencia, un xicotet moment de relaxament, ens han fet, un a continuació de l’altre dos gols. Però en seguida el nostre entrenador Guille, hui amb l’ajuda del novell en  aquestes menesters, Vita, han corregit la situació i encara s’han tingut tres ocasions més de gol, convertint, Hugo de rebot, en gol unes d’elles i deixat el resultat final 2-6.Victòria de tot l’equip que hui ha demostrat un molt bon joc, fent menció als jugadors alevins Ximo, Guillem, Adri i Marcos que posem molta il·lusió i no desentonen el més mínim i agrair, també al seus pares que fan l’esforç d’acudir a totes les categories i fan que siga possible este el nostre equip del Carpesa. 

AMUNT CARPESA!!!
Comentaris