U.A. Sant Vicent: 6 – C.H. Carpesa: 3

HEM DE MILLORAR EL JOC


Hui diumenge dia 20-X-18  a les 12:15 h. s’ha disputat el partit d’infantil masculí a la U.A. a Sant Vicent dels Raspeig amb el resultat:

U.A. Sant Vicent: 6 – C.H. Carpesa: 3

Comencem la lliga amb una derrota deguda principalment a la superior velocitat individual de dos dels jugadors rivals (el 13 i el 37) que han explotat  en els contraatacs. Si perquè ens han deixat que nosaltres portarem la iniciativa en el joc, hem tingut més possessió que ells, però ens han pressionat i llevat moltes boles que han acabat en gol després d’una contra.

Així prompte disposàvem del primer pc a favor que no convertíem, com els 4 més que al llarg del partit hem tingut, però en el rebuig ens feien el primer gol després d’anar-se’n per cames dels nostres defenses. A continuació, en una jugada embolicada, on Xavi baix de la ratlla aconseguí traure la bola, però l’àrbitre donava el gol perquè havia traspassat la ratlla. I a continuació en un altre contraatac ens posaven el 3-0. Massa càstig per a un quart.

El segon quart comença com el primer, nosaltres atacant i ells a furtar-la i a córrer. Després de tirar dos pc fallats, al final en un atac per la banda dreta i centre de Lucas, li dóna a un rival i es cola, inaugurem el nostre compte. Però, immediatament l’entrenadora dels contraris tragué als seus dos millors jugadors que estaven descansant a la banqueta i entre els dos varen una jugada conjunta, exprimint la seua velocitat per a deixar el 4-1 al descans.

En la segona part, tingueren una jugada on ells la desviaren en la ratlla de gol amb el peu, stroke al nostre favor, que transforma Hugo amb el 4-2. Semblava que podíem remuntar i estirarem a l’atac i va ser en eixe moment, com no, quan en dos contraatacs més deixàvem el partit ja molt encarrilat al seu favor.

I amb el 6-2 començàvem l’últim quart que és on millor jugarem, també perquè els rivals alçaren el peu, i poguérem fer més jugades d’atac, traient dos pc més, i en una d’eixes jugades entrava Lucas fins a la cuina per a deixar el definitiu 6-3.

Hem de millorar el joc per als proper partits, tant per a parar a jugadors molt potents, com per a obrir més el camp i entrar més per les bandes, no abusant de l’atac directe pel centre que és sempre on més jugadors rivals hi ha.

Ara a descansar i a preparar el partit de la setmana que ve contra el València CH 1922.Comentaris